FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Răzvan Oaidă și-a aflat nota de la examenul de licență

Răzvan Oaidă / Sursă foto: GSP
Răzvan Oaidă / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 10:07 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 10:52

Răzvan Oaidă (23 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a promovat examenul de licență de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Spiru Haret”. 

Răzvan Oaidă a încheiat cu brio cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul universității particulare „Spiru Haret”.  Fotbalistul lui Gigi Becali a obținut nota 6.20 la examenul de absolvire susținut ieri.

Chiar dacă a avut a patra cea mai mică notă dintre cei 56 de cursanți, Oaidă a fost declarat promovat, obținând astfel licența. 

Luni, Oaidă s-a prezentat la examen dis-de-dimineață, de la ora 09:00, pentru ca apoi să plece către antrenamentul FCSB-ului de la Berceni.

Gigi Becali l-a băgat pe Oaidă în Guinness Book!

Gigi Becali l-a plimbat pe Răzvan Oaidă pe toate posturile din atac și din defensivă, ceea ce probabil că nu se întâmplă cu niciun alt fotbalist la vreo echipă profesionistă de pe întreg mapamondul! Vezi aici analiza Gazetei Sporturilor din luna mai a acestui an.

Consecința haosului: cota lui Oaidă a scăzut sub cea de la Botoșani! 

Modul în care a fost plimbat pe toate posturile a avut un efect devastator pentru Răzvan Oaidă. Cota lui, deși a ajuns la un club cu pretenții mult mai mari, e acum mai mică decât cea pe care o avea în momentul în care a fost achiziționat de Gigi Becali. În iunie 2019 era evaluat de transfermarkt la 600.000 de euro, în vreme ce acum e văzut la o jumătate de milion de euro. 

În schimb, în 2 ani la Botoșani, cota lui a crescut exponențial, fiindcă atunci când s-a întors în România, de la Brescia Primavera, valora doar 75.000 de euro. Și în perioada vara lui 2017 - vara lui 2019 cota i s-a multiplicat de 6 ori. De fapt, prețul plătit de Gigi Becali pentru a-l cumpăra a confirmat cota bună pe care o avea, Botoșani primind nu mai puțin de 700.000 de euro!

57 de meciuria disputat Oaidă în tricoul FCSB-ului, în toate competițiile, dintre care 35 au fost din postura de titular

10 selecțiiare Răzvan Oaidă în naționala de tineret, două dintre ele fiind la turneul final al CE din luna martie

Citește și alte știri de actualitate:

Au fost afișate cotele la titlu în Liga 1! » Marea favorită + cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova

EXCLUSIV Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
polistul68
polistul68  •  13 Iulie 2021, 16:05

Pefsonal, as desfiinta aceste universatiti particulare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close