FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan Zăvăleanu, după ce instanța a amânat din nou pronunțarea pe speța planului de reorganizare: „Pentru mine nu este o surpriză”

Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: GSP
Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 20:20 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 20:22

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a comentat decizia luată în această dimineață de Tribunalul București, aceea de a amâna din nou pronunțarea asupra avizului pozitiv care ar trebui dat pentru ca noul plan de reorganizare să fie aprobat. Instanța a fixat un nou termen pe data de 4 septembrie, la ora 10:00. 

Oficialul „câinilor roșii” a spus că nu a fost surprins de faptul că instanța de judecată a amânat din nou pronunțarea în această speță, având în vedere greva pe care magistrații români o fac. 

Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre suma de 1,6 milioane de euro pe care acționarii lui Dinamo trebuie să o scoată din buzunar pentru a achita plățile restante din al doilea an de insolvență, pentru toți salariații. 

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”
FCSB vs. CSA Steaua
Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

Răzvan Zăvăleanu, reacție după ce decizia în cazul planului de reorganizare al lui Dinamo a fost din nou amânată: „Trebuie să mergem înainte” 

„Este evident că, deși noi avem un plan activ, care funcționează, pentru că plățile la zi au fost făcute, era mult mai bine să poată fi confirmată această modificare, pentru că efortul societății ar fi scăzut foarte mult, iar societatea ar fi devenit mult mai atractivă pentru alți potențiali investitori. 

Acum, chit că este foarte mult de plătit, nu avem ce face, trebuie să mergem înainte. Având în vedere faptul că există acest protest la nivelul instanțelor din România, pentru mine nu este o surpriză că judecătorul nu s-a pronunțat pe cererea noastră de confirmare, așa cum s-a întâmplat și la ultimul termen. 

Ar trebui să fie făcute plățile aferente planului actual până la 4 septembrie, plățile trimestriale. Diferențele sunt de 6-7 milioane de euro la nivel general”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emsiiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Pronunțarea în cazul planului de reorganizare al lui Dinamo, amânată până la 4 septembrie 

Speranțele „câinilor” au durat, la fel ca la ultima înfățișare, doar un minut, stabilindu-se o nouă amânare, până pe 4 septembrie, când greva magistraților se va fi sfârșit.

Reporterii GSP au fost prezenți în sala de judecată, acolo unde s-au strâns, cu mic, cu mare, nume precum Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ, avocatul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, dar și avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, al cărei client e înscris la masa credală.

Judecătorul sindic a intrat zâmbind în sală, dar încrederea reprezentanților lui Dinamo s-a „topit” rapid. Vestea unei noi amânări nu i-a picat deloc bine acționarului principal Andrei Nicolescu. Cu o mină evident preocupată, omul de afaceri a părăsit îngrijorat sala de judecată, apoi și-a pus mâinie în cap!

Motivul reacției lui Nicolescu? Dacă judecătorul sindic ar lăsa actualul plan de reorganizare să se deruleze în continuare, Red&White ar fi obligată să plătească datoriile consistente pe care le are clubul!

Situația nu-i deloc roz pentru Dinamo, deoarece judecătorul sindic pare să acrediteze ideea că actualul plan de reorganizare, cel în plină desfășurare, care presupune plata a 8 milioane de euro, se desfășoară normal. Însă întreaga suflare dinamovistă aștepta aprobarea noului plan.

VIDEO. Dinamo și-a prezentat noile echipamente și sponsorul principal

Citește și: 

A făcut sezonul carierei în Superliga, dar a ratat transferul dintr-un „mare ghinion”: „Era șchiop când trebuia să meargă la vizita medicală”

Unde va juca U Cluj primele meciuri „acasă” din noul sezon: „Am vrut la Sibiu, dar am fost refuzați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Eu2306
Eu2306  •  14 Iulie 2023, 00:14

Frf ar trebui sa se ses8zeze si sa ii dezafilieze pe cioflingarii astia de la dinamo...echipa brutarului a fost cam in aceiasi situatie si nu i-a iertat nimeni

istet10
istet10  •  13 Iulie 2023, 23:16
Postat de parintele.gurgui pe 13 Iulie 2023, 21:56

Justitia romana e si oarba si ticaloasa! Oarba e bine, dar ticaloasa este de neadmis. Judecatorii intra zambind, stau 2 secunde si pleaca. Pentru ei lumea reala e ca o dambirușcă pe care o pun cum vor ei. În lumea reala zeflemeau aroganta a judecatorului fonfletar ucide oameni!

Si ce oameni au ucis prin aceasta amnare? Parinte, daca dinamo era corecta si platea conform planului prin care a fost iertata de o mare parte din datorii, nu aveati nevoie de justitia asta.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  13 Iulie 2023, 22:18

Scoateți banii cațelandrilor . Adică stai ca sunteți săraci lipiți pământului

Vezi toate comentariile (6)
Comentează