FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo continuă să se mişte pe piața transferurilor: „Probabil azi îl vom anunța”

Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:08 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 16:44

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a vorbit despre planurile echipei din această perioadă de mercato.

După ce a reușit deja transferurile lui Tomozei, R. Patriche, I. Jovanovici, Pierret, Chesneau și Alin Buleică, conducătorii din „Ștefan cel Mare” sunt pregătiți să-i aducă noi întăriri lui Flavius Stoican pentru a evita retrogradarea.

Blat cu scandal-monstru într-un derby Steaua - Dinamo, dezvăluit la GSP LIVE: „Am vorbit între noi, jucătorii, să facem egal, dar noi am încălcat înțelegerea” + dilema lui Ioan Chirilă
GSP LIVE
Blat cu scandal-monstru într-un derby Steaua - Dinamo, dezvăluit la GSP LIVE: „Am vorbit între noi, jucătorii, să facem egal, dar noi am încălcat înțelegerea” + dilema lui Ioan Chirilă

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că alb-roșii se află în discuții cu încă de 3 fotbaliști. Conducătorul a evitat să dea nume, însă a afirmat că toți sunt fotbaliști străini care au mai evoluat în Liga 1. De asemenea, acesta a anunțat că s-a înțeles deja cu un jucător, cel mai probabil urmând a fi anunțat în următoarele ore.

„Eu din punct de vedere sportiv aș prefera să nu-mi zic părerea pentru că sunt neprofesionist și aș lăsa pe președintele Mureșan și Flavius Stoican să spună lucruri despre jucătorii pe care îi aduc. Ce facem noi este să le sprijinim doleanțele. Ei discută, stabilesc ce jucători să aducă și noi discutăm financiar dacă putem să îi aducem. 

Dar, pot să confirm că mai avem discuții pentru 3 jucători în acest moment, destul de cunoscuți. Da, sunt de la noi din campionat. Toți jucători străini dar cu ștate vechi în Liga 1. În cursul zilei de azi a mai fost rezolvat un jucător, așteptăm toate documentele, probabil azi îl vom anunța”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Bursa transferurilor la Dinamo

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber)

Citește alte știri din Liga 1:

Ioan Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Florin Tănase: „După 30 de ani în meseria asta, nu îmi explic”

Probleme de lot pentru Mihai Iosif înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova » 4 fotbaliști ratează meciul contra oltenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  19 Ianuarie 2022, 22:37

Normal ca e asigurat caci cu ajutorul banilor de la DDB, Dinamo n-a intrat in faliment si n-a fost desfiintata din liga 1. Baietii sa joace fotbal si totul va fi bine

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  19 Ianuarie 2022, 20:43

Cea mai bogata echipa din liga 1! Singura echipa cu locul asigurat in prima liga!

demolarii
demolarii  •  19 Ianuarie 2022, 18:57

Deocamdată nu au făcut nimic. Nici Mureșan și nici Zavaleanu pentru club. Ce bine e ca stadionul este proprietatea Ministerului de Interne....cat despre suporteri sper că la meciul cu Fcsb sa aiba atatia suporteri cati merita, cel mult 100. Sper ca DDB sa solicite plata integrală a datoriei, și ei să rămână cu clubul de fotbal din Liga I. Apoi sper că Cs Dinamo să le interzică să mai folosească acest nume......ei nu sunt Dinamo....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează