FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 29 OCTOMBRIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Reacția lui Becali când a aflat unde se joacă CSU Craiova - FCSB » De ce se teme patronul stelist

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 12:22

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce CSU Craiova a anunțat că meciul dintre cele două formații, de duminică, se va juca la Severin și nu pe noul "Ion Oblemenco". (Vezi detalii)

"Nu mă interesează unde joacă ei și ce vor ei să joace. Ce-mi pasă mie ce joacă ei? E stadionul și inaugurarea lor.

Dică mi-a zis că cel mai important joc pentru noi este cel cu CSU Craiova și că odihnește jucătorii importanți pentru acest meci. Mi-a zis că e mai important decât cel cu Beer Sheva.

Craiova mi se pare un adversar mai puternic decât CFR Cluj. Mi-a fost teamă și de ea anul trecut, dar a făcut greșeli. Avea un lot bun, dar Gigi Mulțescu a greșit și a renunțat la fundașii centrali. În mod normal, dacă ne luăm după valoare, trebuie să câștigăm. Am văzut meciul lor contra Chiajnei, când au avut mari probleme ", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Meciul dintre CS U Craiova și FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  25 Octombrie 2017, 17:05

"De ce se teme patronul fcsb-ist ?" Sper ca de DNA ! Ca de altcineva ...nici o nadejde !

815309251857881
Popa George  •  25 Octombrie 2017, 15:28

SURLE, TRAMBITE,VORBARIE SI IAR O FURA PRAZU CEL NAPRAZNIC!

romeverest
romeverest  •  25 Octombrie 2017, 13:33

Auziti-l pe idiot !! Craiova a avut mari problene cu Chiajna, chiar daca a castigat !! Dar nu a vazut ce probleme mari a avut Fcsb-ul cu Voluntari, Cfr Cluj, Astra, Poli Iasi, Craiova cu care au facut egal, sau cu Viitorul unde au pierdut ?? Ii tremura pantalonii pe el ca va pierde la Craiova, iar acestia, impreuna cu Cfr Cluj se vor distanta in campionat !! Spectrul pierderii celui de-al treilea campionat la rand il scoate din minti !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează