FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Toni Petrea, după ce FCSB nu a reușit să câștige pe un teren deplorabil: „Cea mai bună soluție ar fi fost amânarea partidei”

Toni Petrea +48   FOTO
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 23:00 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 23:16

FCSB nu a reușit să se impună la Pitești și a obținut doar un punct cu FC Argeș după o remiză albă, în runda #19 din Liga 1.

„Au intrat bine în joc, nu am reușit să marcăm, dar ne-am creat ocazii bune de a înscrie. Ăsta e fotbalul, am prins și portarul advers într-o zi foarte bună. Adversarii se mobilizează mult mai bine împotriva noastră și a echipelor din fruntea clasamentului, dar a contat suprafața de joc în desfășurarea jocului și a rezultatului final” a declarat Toni Petrea pentru TV Telekom Sport.

Toni Petrea: „Cea mai bună soluție ar fi fost amânarea”

„Așa cum am preconizat desfășurarea acestei partide, a fost o luptă la mijlocul terenului, dar nu se putea juca fotbal în condițiile acestea. A fost un teren impracticabil, iar cea mai bună soluție ar fi fost amânarea partidei. Ne-am adaptat cum am putut.

Băieții au jucat fotbal și nu am ce să le reproșez pentru dăruire și pentru efort. Venim după un meci disputat acum trei zile, nu am reușit să câștigăm, dar este un punct în plus în clasament și ne concentrăm pentru meciurile următoare” a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

Toni Petrea a fost întrebat și de motivul pentru care l-a schimbat pe Florin Tănase la pauză: „Ați văzut condițiile de joc, a fost un efort considerabil. Avem jucători care au jucat multe meciuri timp de 90 de minute și trebuie să îi rotim. Am mizat pe o forță ofensivă la mijlocul terenului în a doua repriză pentru a pune presiune pe adversari, dar nu am reușit să înscriem”.

E destul de greu să aducem un atacant din campionatul intern. Nu știu dacă putem găsi ceva care ar putea să ne ajute. Mai căutăm și poate transferăm ceva din străinătate până la încheierea perioadei de transferuri
Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO. Cum arăta terenul înainte de partida FC Argeș - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10153197333999590
Chris Montora  •  27 Ianuarie 2021, 00:45

Cum primesc stadioanele astea licenta cand nu au gazonul incalzit? Ca parca cerinta asta e din 2013. Sau cerinta e doar sa ai instalatia nu si sa o folosesti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează