FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Reacţia manelistului ajuns la vestiare în Giuleşti: "Sînt Piţi Talent, nu Talent Piţi! Care e problema că purtam bluza lu' Steaua?"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 18:16

Piţi Talent, finul lui Laurenţiu Reghecampf, a declanşat un val de nemulţumire printre suporterii Stelei, după ce a apărut la vestiarele din Giuleşti îmbrăcat într-un trening al "roş-albaştrilor".

"Care e problema că am îmbrăcat bluza lu' Steaua? Poţi s-o cumperi de la orice magazin. Că scria TP pe ea nu are nici o treabă cu mine. Eu sînt Piţi Talent, nu Talent Piţi. Ce fac greşit?

Citeşte şi: Articolul din GSP, referitor la Piţi Talent, i-a indignat pe fanii roş-albaştrilor: "Reghe, nu confunda Steaua cu o manea!"

N-am intrat pe teren, nu m-a băgat Reghe pe stadion. E el responsabil de securitate în Giuleşti? Sînt criminal dacă sînt manelist? Eu sînt lîngă Reghe, probabil asta e problema. Cui nu-i convine să tacă", a spus Piţi Talent la sportro.

Citeşte şi: Achiziţia Stelei: Piţi Talent! » Reghecampf şi-a luat finul manelist în Giuleşti şi l-a lăsat să se comporte ca un membru al staff-ului

Citește și:

Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Nationala
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (67)
oricare
oricare  •  19 Aprilie 2013, 00:48
Postat de hideaki pe 18 Aprilie 2013, 20:51

pai mai bine jucam acolo,decat sa jucam cu MIZERIA in prima liga....bine ca asta e doar parerea ta..nu si a mea ... fortaaaaaa piti talent,carton scoica,regheblat,magraonul jiji,cine mai e...aaaa...prodanca,direct can can zici ca este...numai oameni din lumea buna...

L-ai uitat pe mana iute Make.

aldan
aldan  •  19 Aprilie 2013, 00:19
Postat de imperator pe 18 Aprilie 2013, 18:30

Mai toți de aici se dau anti manele, dar sincer, mințiți la greu, hai nu-mi spuneți mie acum că la grătare cu mici și bere ascultați Cheaikovski, pentru că nu puteți, v-ar alunga ceilalți de lângă voi, iar cei care nu ascultă manele nu merg la grătare, nici măcar la ștrand, pentru că și acolo asculți manele, indirect !

Iar tu, bag zama ca tare le mai duci doru' (la mannele), "Maria Ta"!

sergiuno1
sergiuno1  •  18 Aprilie 2013, 23:57

pai daca omul zice ca firma de paza nu si-a facut treaba ar trebui sanctionata firma plus o interdictie pe stadion a manelistului cum se face si cu ceilalti oameni care intra pe teren si nu au legatura cu unul din cluburile participante la meci..

Vezi toate comentariile (67)
Comentează