FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Articolul din GSP, referitor la Piţi Talent, i-a indignat pe fanii roş-albaştrilor: "Reghe, nu confunda Steaua cu o manea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 aprilie 2013 01:05

Dezvăluirea prin care se arăta că manelistul a făcut parte din staff-ul echipei în Grant a produs reacţii nervoase, dar şi amuzante ale celor care au comentat pe GSP.ro.

Piţi Talent a purtat echipamentul Stelei şi s-a comportat ca un subaltern al lui Reghecampf la derby-ul din Giuleşti. Aceasta a fost dezvăluirea făcută ieri de Gazeta Sporturilor despre relaţia dintre manelist şi cel mai important club din România.

Articolul a generat reacţia suporterilor Stelei, dar şi a rivalelor, care au produs sute de comentarii pe ediţia online a Gazetei. Majoritatea covîrşitoare a părerilor fanilor l-au arătat cu degetul pe "principalul" din Ghencea, acuzat că murdăreşte brandul Steaua prin asocierea cu un manelist controversat.

Cu manele şi în Las Vegas
Cel mai bun exemplu că Reghe e iubitor de manele e faptul că nu şi-a ascuns preferinţele muzicale nici atunci cînd se afla în vacanţă, în Statele Unite. În Reality-Show-ul de pe Antena 1, în care a participat alături de familia sa, tehnicianul Stelei a apărut în Las Vegas, la volanul maşinii sale, care avea geamul lăsat jos, iar din boxe răsunau manele.

Nici MM nu-l suportă
Pe lîngă Gigi Becali, Piţi Talent nu e nici pe placul managerului Stelei, care chiar e deranjat de faptul că acesta e văzut tot mai des în preajma echipei. Chiar dacă în Giuleşti a bătut cuba cu el, Stoica nu vede cu ochi buni relaţia lui Reghe cu Piţi Talent.

REACŢII DE INDIGNARE
"Cînd văd asemenea oameni, mi se face ruşine că sînt stelist. Nu se pooate aşa ceva, băi Reghe, nu era îndeajuns că Becali e un maimuţoi, NN la fel?! Acum ne mai aduci şi manelişti în casă" (crucian)

"Ruşine, ne facem de rîs, nu pot să cred. Nu am pretenţia să cînte Andre Rieu, ca la Ajax, dar să promovezi un manelist şi să îl asociezi cu Steaua, offff" (danyun)

"Credeam că Reghe are mai multă minte, dar să-l îmbrace pe acest magraon în treningul clubului e o insultă la adresa steliştilor. E problema lui că este rudă cu acel aşa zis talent, dar să ne scutească pe viitor de asemenea gesturi şi să nu confunde Steaua cu o manea" (gannicus2013)

"Stelist sînt, recunosc, dar... Cînd văd aşa ceva, chiar îmi e silă. Un imn nu avem şi noi şi acum s-au găsit nişte nimeni să cînte despre Steaua. De fapt, nu să cînte, ci să croncăne" (mbm)

"Absolut jenant, o pată de culoare neavenită" (rowger)

"Nu poate nimeni să nege că Reghecampf e un manelist, din toate punctele de vedere. De-asta nici nu l-am vrut antrenor în vară. Totuşi, e antrenor bun, îşi face treaba. În schimb, faptul că îl lasă să meargă la vestiare înainte de meciuri, la pauză, mi se pare inacceptabil" (vladutz13)

"Reghe, destrăbălează-te pe manele cu Prodanca, faceţi ce vreţi, unde vreţi, dar nu tîrîţi brandul Steaua în mocirla asta numită manea" (axi1)

"Adevărul e că Reghe are nişte gusturi muzicale groaznice. Singura lui scăpare e că-i antrenor de fotbal şi nu jurat la Vocea României. Cît despre faptul că a intrat manelistul pe la «fan shop»-ul de unde-ţi cumperi accesorii pentru pălărie, organizatorul să mai primească o amendă" (comandhor)

"Mă întreb cum se simt Ienei, Iordănescu cînd citesc ştiri de-astea? Poate nu ascultau nici ei Bach sau Mozart la vremea lor, dar, la naiba!, nici Piţi Talent" (adriann)

REACŢII IRONICE
Au existat şi cititori care s-au amuzat pe seama situaţiei cu Piţi Talent îmbrăcat în bluza de trening a Stelei, bătînd cuba cu MM Stoica, dar şi cu jucătorii pe culoarul dintre vestiare şi teren.

Userul Robertino 2 a creat un dialog imaginar între manelist şi adevăratul Piţi din fotbalul românesc, fostul atacant, actual selecţioner al României:

"Un dialog pe teme culturale între Piţi Talent şi Piţi Babaroase:
- Mancaţiaş pana ta de selecţioner, te indolatrizez ca pe tata, spărgătorul de nuci de bancomate.
- "Mancaţias" nu e corect, se scrie "Mancaţi-aş" cu liniuţă.
- Barosane, ce tare eşti, ţi-ai dat seama că vorbesc fără liniuţe.
- Bă, fratele meu mai negru, am liceul la bază.
- Meritai şi facultate.
- Meritam, dar comunistul de Dragomir s-a opus. A zis să fim toţi ca el.
- Să moară duşmaniiii taiiiii!!!!!!!!
- Te umplu de Iorga, că bine cînţi!
- Să fie primit! Duşmanii îmi poartă pică, ca n-are valoarea meaaaaa! Cînt cu liniuţe pentru tine, să moara mama!
- Ooooooooo, calificarea meaaaaaaa!!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (75)
crisliv
crisliv  •  19 Aprilie 2013, 00:17
Postat de hanmocar pe 18 Aprilie 2013, 21:32

FORZA STEAUA ! FORZA REGHE ! dusmanii CRAPA DE CIUDA !!!

Esti moldovean, cumva?

hanmocar
hanmocar  •  18 Aprilie 2013, 21:32

FORZA STEAUA ! FORZA REGHE ! dusmanii CRAPA DE CIUDA !!!

robertino2
robertino2  •  18 Aprilie 2013, 20:15
Postat de atzida pe 18 Aprilie 2013, 08:25

si totusi corect este "manca-ti-as" O zi buna!

Asa este corect, dar erau cuvintele lui Piti Babaroase. Am scris intentionat asa.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close