FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Achiziţia Stelei: Piţi Talent! » Reghecampf şi-a luat finul manelist în Giuleşti şi l-a lăsat să se comporte ca un membru al staff-ului

Piți și Reghecampf
petrec mult timp
împreună +2   FOTO
Piți și Reghecampf petrec mult timp împreună

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 01:25

Lăutarul înrudit cu antrenorul a purtat un trening oficial al clubului, cu iniţialele TP, s-a plimbat printre jucători şi i-a însoţit pe aceştia la vestiare


Reghecampf l-a introdus în echipă pe Piţi Talent, un cîntăreţ de manele cu care antrenorul Stelei e prieten! Nu în echipa pe care a trimis-o pe teren în Giuleşti, ci în cea tehnică. Manelistul nu are vreo funcţie la club, dar s-a purtat în Grant ca şi cum ar deţine una. A apărut îmbrăcat cu treningul oficial, cu o bluză la fel ca a oamenilor din staff şi de aceea oamenii de ordine nu l-au împiedicat să ajungă pînă la vestiare, acolo unde Talent i-a încurajat pe fotbalişti, a bătut palma cu ei, comportîndu-se exact ca un asistent al antrenorului principal.

Manelistul nu a luat o bluză oarecare, ci a ales-o pe a lui Toni Petrea, secundul lui Reghecampf, cu iniţialele TP imprimate pe piept, aşa că literele puteau însemna şi Talent Piţi. El a rămas la marginea terenului pe durata partidei, nu pe bancă, fiindcă nu putea sta acolo, neavînd nici o calitate oficială, dar a mers în spatele porţii dinspre vestiare şi a urmărit partida alături de jucătorii de rezervă ai Stelei, cu care s-a întreţinut cît timp aceştia executau mişcările de stretching. Intrase pe stadion fără să aibă bilet sau acreditare, prin "fan shop"-ul de la stadionul Giuleşti.

Nu a fost prima experienţă de stelist a lui Piţi Talent. El a asistat la ambele partide cu Chelsea, din "optimile" Europa League. Cînd albaştrii Lampard şi Terry au venit la Bucureşti, Piţi a mers şi atunci la vestiare, printre stelişti. Amic cu Reghecampf, Talent e nelipsit de la petrecerile "militarilor". El s-a înrudit cu antrenorul după ce acesta i-a botezat copilul. Laurenţiu a ales să meargă la petrecerea de botez cu o zi înaintea plecării la Trnava, pentru manşa a doua a turului preliminar din Europa League. Pierduse turul de la Bucureşti cu 0-1 şi a cîştigat cu 3-0 returul care a urmat fiestei cu manelişti.


"Echipă cu reactor, doar cu Reghe antrenor!"
Piţi Talent s-a implicat în perioada aceasta, în care roş-albaştrii sînt pe cale să obţină titlul cu numărul 24 din istoria clubului. El a compus un imn pe care-l interpretează împreună cu Romeo Nămol. Dintre versurile pe care le-au creat cei doi pentru a cinsti performanţa:

" Steaua-i şefa tuturor,
Cu cel mai bun antrenor.
Echipa echipelor,
Cu Becali învingător.
Echipa cu reactor,
Doar cu Reghe antrenor!
Cu Becali învingător,
Inima de luptător!"

Gigi nu-l suportă
Piţi Talent a întreţinut atmosfera la petrecerea pe care steliştii au organizat-o pe finalul anului trecut. Echipa funcţiona foarte bine, atmosfera era bună, dar Becali a refuzat să participe atunci cînd a aflat că Reghecampf îl acontase deja pe Talent să cînte la acest party. "Eu nu vreau să particip la petreceri cu manelişti, dar n-am nimic împotrivă să se distreze jucătorii aşa", i-a transmis Gigi antrenorului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (253)
zycky07
zycky07  •  18 Aprilie 2013, 12:26

astia sunt fanii Stelei...

andy56
andy56  •  18 Aprilie 2013, 09:36

oare cum o suna "sunt fericit si ne simtem bine" cantat de ghertoiul asta "talentat" :d

lucian11m
lucian11m  •  18 Aprilie 2013, 01:28

Penibil!!!

Vezi toate comentariile (253)
Comentează