FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA -FC VOLUNTARI 1-2

Reacție nervoasă a lui Săndoi după CSU Craiova - FC Voluntari 1-2: "Este viciere de rezultat! Arbitrii ne-au adus într-o situație delicată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 16:12

Emil Săndoi, antrenorul celor de la CSU Craiova, a fost extrem de nervos după meciul pierdut cu FC Voluntari, 1-2, și a acuzat dur arbitrajul.

"Jucătorii mei s-au implicat din primul minut. Au făcut și greșeli, dar este o viciere de rezultat. Este pentru a nu știu cîta oară cînd se întîmplă asta. Arbitrii au reușit să aducă o echipă care juca un fotbal frumos și care domina adversarul într-o situație delicată.

Este viciere de rezultat. A fost ofsaid clar la primul gol și nu a fost penalty la al doilea gol al lor. Mi se pare deplasat să oprești echipa din drumul spre un loc mai bun în momente cheie. Ni se întîmplă mereu să ne fie avertizați jucătorii care sînt pasibili de suspendare pentru meciul următor.

Am făcut și noi greșeli, pentru că am luat goluri din vina noastră. Este normal ca publicul să fie supărat și să ceară demisia. Totuși, să nu uite că așa s-a întîmplat și în campionatul trecut, dar la final am terminat pe un loc de cupe europene. Și eram la prima participare în Liga 1", a spus Săndoi la DolceSport.

Citește și: VIDEO Un nou scandal în Liga 1 » CSU Craiova ar putea să nu facă deplasarea la următorul meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
aldo_m
aldo_m  •  14 Decembrie 2015, 08:53

schema e simpla psd olguta i-a dat niste puncte lui psd pandele si pt a acoperi blatul FACEM SCANDAL SA LUAM OCHII FRAIERILOR care se uita la noi

wishmaster
wishmaster  •  14 Decembrie 2015, 02:05

păi vorbește cu Olguța să pună miza pe CCA ... mama lor de hoți! :D

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Decembrie 2015, 00:42

Am crezut ca nu poti tine lotul in mana dar se pare ca se repeta scenariul Netoiu cu Pobeda Prilep : nu mai sunt bani pentru o echipa de cupe europene (jucatori noi, deplasari etc) si a venit ordinul sa jucati in play-out, unde puteti face niste aranjamente, ca in finalul campionatului trecut...Va jucati cu focul ! Daca nu este asa, esti antrenor zero, echipa nu are nici o idee de joc, nu stiu ce sa faca nici cand scapa pe contraatac 2 la 1...Daca este asa si joci teatrul cu arbitrii, inseamna ca ti-ai pierdut si bunul simt pentru care erai apreciat pana acum !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează