FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție vehementă la adresa antrenorului Stelei: "Nu se poate așa ceva! Reghe, nu te înțeleg. Nu ai făcut vreo performanță"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 09:27

Ilie Dumitrescu, fost antrenor și jucător la Steaua, l-a taxat pe Laurențiu Reghecampf după ce tehnicianul roș-albaștrilor a spus că la echipă nu este nicio problemă.

"El este un antrenor valoros, iar Steaua are un lot valoros. La asta cu «nu e un moment delicat», nu am cum să te înţeleg, Reghe. Presiunea la Steaua va exista tot timpul. E greu să antrenezi Steaua. El trebuie să transmită mesajul de încredere și că lucrurile se vor îndrepta.

Steliștii sunt în grafic pentru obiectiv, dar sunt probleme de joc. S-a văzut asta. Trebuie să vedem o altă echipă. Vreau să văd organizare pe faza defensivă, dar Steaua ia gol la fiecare meci. Nu se poate aşa ceva. Vreau să văd că acest lot de jucători valoros, cu un antrenor valoros, are o idee de joc. Vreau să văd automatisme.

Cu CFR, Steaua e favorită. Reghe e valoros şi rezultatele îl recomandă. Nu e o performanţă că e neînvins. Scoţi 3 egaluri şi aia e. Vreau să văd altă echipă. Trebuie să văd că a început o competiţie în care trebuie să îşi pună fiecare în evidenţă valoarea.

Antrenorul să aibă partea lui, să pregătească foarte bine meciul și să văd o echipă care are o idee de joc. Să fie organizată atât pe faza ofensivă, cât şi pe cea defensivă. Jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt la cel mai tare club din ţară. E un prilej perfect pentru ei ca să demonstreze că înţeleg asta", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (44)
cris4co
cris4co  •  12 Martie 2017, 18:16

NU prea e FCSB favorita in fata lu CFR ! E foarte probabil sa va luati gol si de la ei iar victoria nu vad cum o luati fara greseli de arbitraj...as paria egal.

zizu
zizu  •  12 Martie 2017, 14:31
Postat de saviola2_8 pe 12 Martie 2017, 10:41

E realitatea. Nu e nimic subiectivimportant. Cifrele sunt cifre. Steaua ramane de departe cea mai galobata echipa,intern si international, mai mult diferenta fsta.de.dinamo a crescut dupa 90.pe.timpul raposatului dinamo.era.acolo langa steaua ca.numar.de.trofee dupa aceea.s.a.creat diferenta actuala.

nuuuu nu este adevarat decat in mica masura! steaua a devenit ce a devenit datorita familiei dictatoriale....momentul ei de glorie maxima a fost in timpul ceausestilor! in jurul anilor 90....era cam terminata ....noroc ca a nimerit pe mana infractorului iar dinamo a ......fost vanduta si combinata in fel si chip de rudele infractorului! primele echipe romanesti care au scos capul in europa au fost altele nu steaua

zagna
zagna  •  12 Martie 2017, 14:26

Fratilor, ne certam degeaba ! E bun reghe; nu stie nimic; il face becali; se ia dupa AMP care castiga mai mult din tranferuri... Asta e can-can ! I-a adus becali tot ce a vrut, are lotul ce mai bun din tara... Iar el ce a facut: a alungat suporterii de la meciuri prin jocul prost practicat, fara orizont; nu castiga nici cile mai usoare meciuri,; il bate dinamo cand vrea... Parerea mea este ca jucatorii nu-l mai doresc, vazand cat il tine in brate becali. Dovada: usurinta cu care paseaza aiurea, greselile nefortate din aparae, penalty-ul ratat de Alibec... i

Vezi toate comentariile (44)
Comentează