FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI, SÂMBĂTĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Reconectați la campionat » Băieții lui Hagi încearcă să obțină a treia victorie consecutivă fără ajutorul lui Ianis

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 17:14

Aflată pe locul 4, Viitorul are șansa de a face încă un pas spre play-off-ul Ligii 1, dacă va lua cele trei puncte în duelul de pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat sâmbătă, de la ora 21.00.

Misiunea constănțenilor nu se anunță ușoară, mai ales că va lipsi căpitanul Ianis Hagi, suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

„Obiectivul meu în ultimele zile a fost să strâng din nou grupul, să-i conectez din nou pe jucători la campionat, pentru că ne așteaptă o perioadă dificilă, în care îmi doresc să jucăm bine și să obținem puncte.

Sepsi este o echipă bună, imprevizibilă, cu jucători interesanți și un antrenor cu experiență, și care primește gol foarte greu. Ne va fi dificil, dar vrem să continuăm pe aceeași linie, să arătăm putere și personalitate și să câștigăm cele trei puncte”, a spus managerul tehnic al clubului de pe Litoral, Gheorghe Hagi.

„Sepsi stă mult mai bine față de anul trecut, dar sperăm să câștigăm și să ne depărtăm în clasament. Lipsește Ianis, un jucător important, care ne ajută foarte mult, dar avem un lot puternic și trebuie să-l înlocuim cu bine. Toată lumea spune că atacanții trebuie să dea gol. Eu vreau să-mi fac treaba, echipa să câștige și, dacă voi înscrie, cu atât mai bine”
Denis Drăguș

„Este o bătălie foarte strânsă pentru un loc în play-off și orice punct contează enorm. Sepsi are un sezon foarte bun, dar trebuie să fim la fel de serioși ca până acum și să luăm cele trei puncte” Virgil Ghiță

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  20 Octombrie 2018, 08:54

Gica blatozel. Meciul urmator mai primeste un penalty gratuit, marcat bineînteles de vedeta incontestabila a europei, ianis. Te felicit pentru trecutul tau, insa te condamn pentru ce faci acum. Blaturi nenumarate cu finul infractor, fara ca cineva sa ia vreo masura. Va dati seama pe ce loc ar termina fcsbpl, daca nu ar fi ajutata constant de viitorul si botosani?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează