FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

Rednic a dat din casă la conferința de presă! A pus tunurile pe încă un jucător: "Atât câștigă și doar se antrenează"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 22:45

Mircea Rednic a mai luat la țintă un jucător. După ce i-a criticat pe Katsikas și Penedo, la conferința de presă antrenorul a pus tunurile pe un alt străin. Pare a fi vorba despre croatul Tomislav Gomelt, care ar câștiga 155.000 de euro pe an la Dinamo. 

"Există un jucător la Dinamo care joacă, nu joacă, câștigă sau nu echipa, el ia 155.000 de euro pe an. Îl avem în lot, nu joacă niciodată, doar se antrenează. 

Prima dată eu am crezut că e o glumă, vă spun sincer, dar apoi m-am documentat și am aflat că nu e", a zis Mircea Rednic la conferința de presă de după meciul cu CFR Cluj. 

Cel mai probabil Mircea Rednic a vorbit despre croatul Tomislav Gomelt (23 de ani). Fotbalistul a strâns doar 27 de minute în ultimele 5 partide ale lui Dinamo, în egalul 3-3 cu FCSB.

250.000 €este cota lui Gomelt pe transfermarkt 

CITEȘTE ȘI: 

Rednic anunță REVOLUȚIA la Dinamo! A luat la țintă doi jucători: "Nu merge la infinit așa! Aduc alții!"

Dan Nistor, analiză DURĂ după 0-3 cu CFR: "Mie îmi place să fiu sincer! Vom juca din nou în play-out"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
kingdon
kingdon  •  05 Decembrie 2018, 11:50

se pare ca marele salvamar nu stie sa inoate. bricul Mircea se scufunda, are apa la gat.....

dvd1
dvd1  •  05 Decembrie 2018, 11:31

retrageti echipa din campionat imediat, chiar de azi. E singurul lucru onorabil care a mai ramas de facut. Daca nu retrogradarea directa e sigura 100% anul asta. HUOOOOOOOOOOOO Dinamo Asta e, s-a terminat si cu asta basta. Afara cu Redmic, afara cu toate gloabele care isi zic "jucatori". Retrageti echipa din campionat imediat

1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  05 Decembrie 2018, 10:40
Postat de cpt.ahab pe 05 Decembrie 2018, 08:39

Se vede cu cine ții, de aia n-ai habar de fotbal. Rednic e atât de slab, încât dacă mâine ar veni la FCSB, 90% dintre voi l-ați venera ca pe Buda! V-a creat din nimic cel mai bun jucător al vostru, Gnohere, așa că... gura mică!

ca raspuns pentru tine din 100 de jucatori si tu nimeresti unul, eu nu m-am legat de selectie. Si se vede ca nu sti sa relationezi cu angajatii.... el ca om nu stie, si nici tu. Dar cu fani ca tine ... Dinamo e bine acolo unde e. Poate retrogradati, nu m-ar deranja, ca sa vedeti cat de nociv e ceea ce face rednic. Sa sti ca noi romanii nu suntem mai inteligenti decat americanii, dar nici nigerieni ca noi, prin urmare nici fanii lui dinamo ca cei ai lui steaua, ai spus-o chiar tu am luat cei mai bun de la voi restul... Personal cred ca Dinamo trece printr-o criza mentala, iar Rednic este cel care are vina principala, echipei i era mia bine Cu Niculescu daca tot l-ai schimbat pe Bratu. Si Nistor trebuie dat afara ca e doar o Tata (baba care barfeste ) are iq-ul mai mic decat are spite o roata de bicicleta

Vezi toate comentariile (25)
Comentează