FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a spus tot! Recunoaște ce probleme are la Dinamo: "Nu știu ce se dorește aici!" » Ce îi lipsește cel mai mult în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 20:23

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la formația roș-albaă, aflată pe locul 11, și despre problemele pe care le are.

" Dinamo se caută, de când a preluat-o Negoiță. Nu știu ce se dorește. S-a tot vorbit de New Dinamo, dar e mers doar o perioadă timp. După aceea, cei de aici și-au dat seama că nu sunt rezultate, și au schimbat strategia, poate și sub presiunea suporterilor. Când spui Dinamo, spui perfomanță. La început suporterii acceptă, dar după aceea văd că nu sunt rezultate și văd că Steaua are performanță și a intervenit presiunea.

Invesțiile sunt normale, dar nu suficiente pentru a te bate cu Steaua, Craiova sau CFR. Mi-aș dori să am mai mult timp, dar nu se poate. Mi-aș fi dorit să se amâne ultimele etape. Ar fi bine că mi-aș forma echipa, aș pregăti-o în felul meu și lucrurile ar fi mai bune.

Am făcut câteva schimbări. Am adus jucători pe care știam că nu ne puteam baza acum, i-am adus să-i pregătim pentru primăvară. E o perioadă în care nu poți aduce jucători buni.  Suporterii nu mai au răbdare. Trebuie să avem rezultate cât mai bune.

Cred că ne calificăm în play-off. E vorba de Dinamo. Ce pot sa zic? Că fac reconstrcuție pentru anul viitor? Sau că vreau să evităm retrogradarea? Aici e Dinamo și nu poți spune așa ceva. Am pus un obiectiv care trebuie să fie obiectivul lui Dinamo. Matematic, avem șanse de play-off. Totul se joacă", a declarat Mircea Rednic pentru LPF TV.

"Aici e o greșeală că nu avem campionat de tineret. Mie, ca antrenor, în lipsește echipa a 2-a. Am 26 de jucători și în lot întră doar 18. Ar trebui să avem un campionat de tineret"Mircea Rednic

Vezi și:

EXCLUSIV Mișcare decisivă a lui Dinamo în relația cu Mircea Rednic! Hotărârea luată azi de club: "Acum așteptăm"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
robotzel
robotzel  •  11 Decembrie 2018, 09:09

asta este dus cu pluta. matematic mai au sanse? fotbalul nu se joaca pe matematica. din pacate jucatorii care joaca la Dinamo nu au nici o treaba cu Dinamo iar aducerea de jucatori liberi de contract inseamna de fapt cea mai mare greseala. de ce sunt liberi de contract? inteleg ... echipa la care au jucat nu au mai avut nevoie de ei. dar cum de au ajuns in romania liberi de contract? nu s-a gasit nici o echipa din liga a doua din anglia sa ii vrea? acolo castigau mult mai mult si exista si o placere de a juca fotbal. deci nu sunt buni nici macar de atat. concluzia este ca nu asa se face o echipa. au salarii putin peste echipe din liga a 2-a din romania. cat de valorosi pot sa fie astfel de jucatori?

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 04:44

Dacă nu vor să-şi ia bacul dă-i afară, pe Montini,Salomao. Ştii ce glumă le-a făcut cei de la Viitorul U18 faţă de Dinamo U18 când Dinamo U18 a câștigat finală? Niciun jucător de la Dinamo nu avea BAC-ul luat. Ne întrebăm de ce avem președinte FRF cu Academie de Informații. Păi, o presă normală, trebuie să aibă academie de informații.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 04:34

Pune-i la treabă. Se vrea New Dinamo. Cu echipa a doua. Să se facă noul stadion, fără pistă. Sau scoate-l pe Montini, bagă-l pe Moldoveanu. Scoate-l pe Nistor, îl ai pe Dudea. Ai copii mulţi, când nu are chef unul, bagi pe altul. Şi să le mai dai ceva timp să se descarce. Rednic, strâmbule, ai fost ca ei. Ai grijă cu Danciu, şi el o fură. Şi Dică fură curent. Mai ales GG.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează