FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rednic e convins că a dat lovitura cu Alexander Christovao! A luat un fotbalist-minune pe un salariu de doar 2.000 de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 12:50

Alexander Christovao (25 de ani) va putea debuta la Dinamo abia în faza următoare a Ligii 1, în play-out, sau play-off dacă Mircea Rednic reuștește un miracol.

Rednic a recunoscut că știa de suspendarea fotbalistului, însă salariul pe care îl primește e foarte convenabil în raport cu valoarea pe care o are jucătorul. 

„O să vedem ce se întâmplă cu etapele lui de suspendare. Ne ocupăm să vedem dacă putem să scăpăm de etapele de suspendare. Erau 10, iar acum sunt 8. Știam că nu putem să ne bazăm pe el.

E un jucător bun de care mie îmi place. Așteptăm un punct de vedere și din partea UEFA. 2.000 de euro pe lună nu e o gaură prea mare în bugetul nostru. O să prindă câteva etape și în acest sezon. Știam despre situația lui și nu este niciun risc”, a zis Rednic despre Christovao.

  • Sepsi -  Dinamo e sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi, TV Telekom și Look TV 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valentiino
valentiino  •  07 Februarie 2019, 17:12

Asa a fost si cu Suarez la Barcelona ....si chiar e meserias...

george1111
george1111  •  07 Februarie 2019, 16:55

Daca Rednic la ochit pe asta, merita sa risti cateva mii de euro ,mai ales ca,avand suspendarea aia ,a acceptat conditiile impuse de Dinamo.Sa fim sinceri si sa spunem ca asa trebuie facut ,daca bunghesti un jucator ok, nu merita sa-l pierzi ptr maxim 10k euro platiti cat tine suspendarea .

rocky2
rocky2  •  07 Februarie 2019, 16:23

Ieftin si bun? Asa vrea toata lumea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează