FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Rednic explică plecarea de la Astra: "Nu puteam face performanţă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 23:49

Rednic nu a dorit să continue la Ploieşti şi în sezonul viitor. Acum are de ales între Liga 1, China şi ţările arabe


Astra a rămas fără antrenor principal după ce Mircea Rednic a spus pas prelungirii contractului. "Puriul" nu a mai vrut să-şi prelungească acordul, întrucît are variante mai avantajoase din Liga 1, din China şi din zona Golfului.

"Angajamentul a fost pe două luni şi nu am mai vrut să-l prelungesc. Am venit pentru Dinu Gheorghe la Astra. Am vrut să ajut şi sper că am făcut-o, echipa a scăpat de la retrogradare. Mai am de luat nişte bani şi gata, totul e încheiat", a spus Rednic.

Antrenorul de 50 de ani nu crede că ar fi putut face performanţă la Ploieşti: "Am făcut un raport verbal cu cine se poate face performanţă şi cu cine nu. În condiţiile actuale nu cred că se putea face mai mult decît salvarea de la retrogradare. Ca să te baţi la titlu e nevoie de mai mult decît jucători liberi de contract sau împrumuturi. Acum aştept, am ceva oferte din ţară, dar şi un agent care mă reprezintă în China şi în zona Golfului".

4 victorii, o remiză şi 6 eşecuri e palmaresul lui Rednic la Astra

"Cînd am venit cu Dinu Gheorghe, urmau să dispară Buduru şi Avram, lucru care nu s-a întîmplat. În plus, nici nu mi se răspunde la telefon, cum aş putea continua?!"
Mircea Rednic, antrenor

Hamza la Dusseldorf?
Petrolul. Tunisianul Younes Hamza, cu 12 reuşite în 13 partide din acest retur, ar putea părăsi Liga 1 în această vară. Atacantul de 26 de ani este curtat de Fortuna Dusseldorf, echipă nou-promovată în 1. Bundesliga. Surse apropiate grupării prahovene susţin că nemţii ar fi gata să plătească 1,5 milioane de euro în schimbul lui Hamza. (Ionel Luţan)

A semnat Guilherme
Petrolul. Prahovenii au mai bifat un transfer: l-au luat pe brazilianul Guilherme (22 de ani), de la Chiajna. Fundaşul stînga venit în iarnă la ilfoveni a fost în discuţii şi cu Steaua, dar a preferat să meargă la Ploieşti, semnînd un contract pe două sezoane. Pe lîngă Guilherme, ploieştenii i-au prelungit acordul şi lui Hamutovski pentru încă un an, dar au şi renunţat la o serie de jucători: Gritti, Dina, B. Străuţ, Borza, Surugiu şi Linares. (Ionel Luţan)

Vine Eriksson?
Petrolul. Cotidianul Observatorul de Prahova susţine că Sven Goran Eriksson ar fi interesat să preia gruparea ploieşteană, iar managerul Vivi Răchită a confirmat la Fanatik Show că există un fond de investiţii, din care ar face parte şi celebrul antrenor suedez, care ar negocia pentru Petrolul! "Tot ce pot să spun în acest moment e că fiul lui Sven Goran a fost deja la Ploieşti, a şi asistat la un meci al nostru, mai multe amănunte vă pot oferi zilele viitoare", a declarat Răchită.

Narcis, lîngă Ilie
Chiajna. Ilie Stan a acceptat să preia banca tehnică a Concordiei, iar ieri s-a întărit şi în conducerea administrativă. Narcis Răducan şi-a dat demisia marţi de la Steaua după venirea lui Reghecampf, motivînd că nu are încredere în noul proiect, iar ieri deja era instalat ca manager la Chiajna. Pe lîngă venirea lui Narcis, va debuta şi Petre Marin într-o funcţie administrativă, după ce şi-a agăţat ghetele în cui la finalul turului. Fostul fundaş stelist va fi noul director sportiv al ilfovenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
flafy
flafy  •  24 Mai 2012, 11:27

de ce dati si alte stiri in acest articol? va e lene sa faceti articole separate? macar daca ar fi fost articole legate tot de Astra..

ulle
ulle  •  24 Mai 2012, 11:03

Numai la jucatorii si antrenorii de la noi aud expresia "mai am de luat niste bani".

reorganizatoru
reorganizatoru  •  24 Mai 2012, 02:59

NICULAE E WALTER2. IN PLOIESTI SE VOR ADUNA ADUNATORILE, SUGATORILE DE CAPITAL PUBLIC. SPER SA PLECE WALTER, NU-L MAI VREM. DIN CJ UN CALDUROS NUMAI "U"!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează