FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rednic ia în Belgia un jucător dorit și de Dinamo: "Sper să se facă mutarea în zilele următoare"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 18:15

Mircea Rednic, antrenorul grupării belgiene Mouscron, a declarat că echipa sa este în discuții cu stelistul Adnan Aganovici pentru un transfer care s-ar putea perfecta în următoarele zile.

Antrenorul susține că mijlocașul de 29 de ani și conducerea lui Mouscron mai trebuie să se pună de acord în privința ultimelor detalii financiare.

"Suntem în discuții cu Aganovici. El vrea sa vină. Sper ca zilele următoare să se facă transferul. La Steaua sunt multe schimbări în lot, nu vreau să comentez. Mie îmi place, are calități, are experiență, cred că ne poate ajuta. Sper să se înțeleagă cu conducerea din punct de vedere financiar", a declarat tehnicianul la TV Digi Sport.

Aganovici se află printre jucătorii lăsați acasă de Laurențiu Reghecampf în perioada primului cantonament desfășurat de roș-albaștri în Turcia, alături de Golubovici, Mitrea, Dan Popescu, Vâlceanu, Enceanu și Chitoșcă.

Aganovici a ajuns vara trecută la Steaua, dar nu a discputat decât 9 partide în acest sezon din Liga 1. A fost dorit și de Dinamo în această pauză, dar interesul nu s-a concretizat.

Mouscron este pe ultimul loc în Belgia, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează