FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic: "Nu lucrez cu Dinu, nu voi mai fi antrenorul echipei! Nu ştiu de ce am mai fost chemat"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că renunţă să mai pregătească gruparea din Ştefan cel Mare după ce acţionarii au decis să-l numească pe Cornel Dinu în funcţia de manager sportiv.

"Decizia am luat-o azi-dimineaţă la ora două. Am renunţat să mai fiu antrenorul lui Dinamo după ce Cornel Dinu a fost numit manager sportiv. Nu ştiu de ce m-au mai chemat din Belgia să discutăm, întrebaţi şefii. Cum să colaborez cu un om care aruncă cu noroi în mine şi vorbeşte lucruri total neadevărate despre mine?

Pusesem aproape toate detaliile la puncte cu acţionarii. Trebuia să facem o reconstrucţie a echipei şi obiectivul nu era titlul, ci o participare într-o cupă europeană. Nu am nimic de reproşat nimănui. Decizia mea este irevocabilă, nu mai e cale de întors", a spus Rednic.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  23 Iunie 2009, 12:39
Postat de pe 23 Iunie 2009, 12:08

bravo rednic!!

Daca tot a venit dinu la dinam, eu zic sa revina si foresta. Va intoarceti in timp prieteni:)))sunteti de domeniul paranormalului:)Oricum nu va prevedeam un viitor la ce s-a intamplat in sezonul trecut. Ati primit de la echipa asta, numai sechele:) Nu stiu cum de echipa asta are suporteri. I'auzit aici : Ca-s inculti, ca-s presedinti, PESTE TOT NUMAI STELISTI! FORTA STEAUA! Ah doamne!... cate bucurii ne-a adus STEAUA, ITI MULTUMIM DOAMNE! PA PA:)))))

stel1stu
stel1stu  •  23 Iunie 2009, 12:37

sa fi fost oare lucrat rednic pe final de campionat chiar din interiorul clubului??asta doar ptr a pleca din club ?incredibil!!

stel1stu
stel1stu  •  23 Iunie 2009, 12:27

incet incet vedeti cine conduce clubul din umbra si de ce dinamo nu a facut si nu va face performante !!! dinu vrea sa fie manager si va fi ! sarcu turcu si borcica...ei cu banii si altii cu manevrele )))faceti manevre fratilor dar vedeti ca si dinamo sa mai joace in europa macar odata la 5 ani )))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează