FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Rednic s-a despărţit de CFR Cluj şi îl face praf pe Cadu: "Spune că a cîştigat singur 8 cupe" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 10:56

Mircea Rednic a anunţat aseară că va pleca de la CFR Cluj, dar nu l-a iertat pe căpitanul Cadu, criticîndu-l dur.

Cei doi au intrat în conflict la începutul săptămînii, iar apoi Rednic nu l-a inclus în lot pentru partida cu Viitorul.

Imediat după finalul partidei, tehnicianul a explicat conflictul cu Ricardo Cadu: "Am avut şedinţă după meciul cu Vaslui şi el, marele Cadu, mi-a reproşat că de ce i-am spus domnului preşedinte că l-am întîlnit la 12 noaptea prin oraş.

Şi înc-odată. Eu cînd m-am întîlnit cu el i-am spus: «vezi că programul era pînă la 11:30, ne-am întîlnit la ora 12:00. Deci fii atent, ori eşti cu mine ori...» Şi am văzut, a fost cu mine la Vaslui.

N-am vrut să-l ţin. Puteam să-l ţin rezervă, dar am zis totuşi din respect pentru el, că a cîştigat atîtea cupe... el zice că el le-a cîştigat şi asta a spus-o la toată lumea, inclusiv preparatorului meu fizic, că el a cîştigat 8 cupe şi că... el a jucat singur", a spus Rednic la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (95)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Septembrie 2013, 18:10
Postat de weber_222 pe 11 August 2013, 21:13

"MERCENARUL" CADU face toate manevrele la CFR. mana in mana cu ZAMFIR.!!!!!!ERA FOARTE CLAR CE SA VA INTIMPLA LA CFR ...!!!-Iuliu Muresan din pacate a ajuns o marioneta,un PAPITOI la fel ca si CADU.!!!!pacat de studiile facute de Muresan// iar Paszkany un "mare fraier"care se lasa manevrat de CADU & COMPANIIIIIIIIII.!!!!!!!!!!Cat timp va evolua mercenarul de CADU la CFR adio echipa.CADU l-a facut pe ANDONE si pe toti ceilaltiiiiiiiiii.!!!!!!!..Niste MERCENARIIIIIIIIIIIII .!!!!!!!-SA VA FIE RUSINE ...........CFR-=ISTILOR.!!!!!!!

Ne e rusine cu prostalai ca tine!

cfrclujole
cfrclujole  •  04 Septembrie 2013, 18:09
Postat de cronchicronc pe 11 August 2013, 18:05

Nu pot sa nu remarc,din tot "scandalul" asta ca D.Lupu a zis adevarul cand l-a facut "sifonar"...si asta i-a adus si sfarsitul povestii CFR.daca povestea ramanea doar intre el si Cadu,totul ar fi fost bine....zic eu.

Cam asa.

mirel1973deac
mirel1973deac  •  12 August 2013, 00:57

NU MAI AM ABONAMENT DE 2 ANI SI E MAI BINE ...

Vezi toate comentariile (95)
Comentează
Close