FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL, DUMINICĂ DE LA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rednic vrea să profite de agonia "cîinilor": "Îi batem!" De cine se teme cel mai mult din echipa lui Bonetti

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 20:12

Petrolul va întîlni duminică Dinamo în Ştefan cel Mare, la cîteva zile după eşecul "cîinilor" din play-off-ul Europa League, 0-2, cu Metalist Harkov, dar Mircea Rednic nu crede că echipa sa o prinde pe Dinamo în genunchi

"Nu mergem acolo să ne apărăm, ci să cîştigăm cele trei puncte. N-am marcat cu Rapid, sper să o facem cu Dinamo. Ca să scoatem un rezultat bun avem nevoie de mai mult de un gol în Ştefan cel Mare. Cînd joci la Dinamo acasă nu este de neglijat nici un rezultat egal, însă pentru noi nu ar fi o soluţie, deoarece ne-ar afecta obiectivul pentru următoarele trei partide, cu Dinamo, CFR şi Pandurii, în care ne-am propus minim şase puncte!", a spus Rednic, conform Mediafax.

Mircea Rednic a precizat că nu va lua în considerare prestaţia dinamoviştilor în meciul de joi seară cu Metalist Harkov, scor 0-2.

"I-am văzut pe dinamovişti aseară, dar n-o să mă iau după acest meci. Au avut un adversar foarte puternic, cu un buget ameţitor pentru campionatul nostru. Mă aştept să apară şi jucători noi la meciul cu noi, poate Dănciulescu, Rus, Andrei Cristea sau Nica. Cred că jucătorul cel mai important la Dinamo este Cătălin Munteanu, el trebuie blocat. Mă surprinde că nu a fost folosit Cristea, este un jucător pe care îl cunosc, a debutat cu mine, la FCM Bacău. Dar asta este treaba lor. A trebuit să vină un străin să facă ordine şi să fie ascultat. Ce le-a cerut Bonetti, eu le-am spus acum şase ani!", a adăugat tehnicianul.

Rednic a mai spus că din lotul de 18 vor face parte atît Geraldo Alves, cît şi Adrian Cristea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
duta_dd
duta_dd  •  25 August 2012, 17:59

RESPECT REDNIC! RESPECT BONETTI!

calinescu_
calinescu_  •  25 August 2012, 09:54

NU MAI FACE GLUME PROASTE STRAMBULE ....!!!!! CATALIN MUNTEANU NU MAI JOACA FOTBAL .....!!!! SAU NU MAI POATE , SAU NU MAI VREA .....!!!! ROTARIU JOACA MAI BINE CA EL LA 50 DE ANI ....!!!! TREBUIE EXCLUS DIN LOT .....!!!!

the_rite
the_rite  •  25 August 2012, 09:25

Rednic este antrenorul cel mai bun pe care l-a avut Dinamo!! Matura cu stelemuia pe jos, oricand...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează