FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Refuz categoric pentru Becali » Jucătorul de la Viitorul dorit cu insistență are alte planuri: "Asta îmi doresc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 20:09

Mijlocașul Ionuț Vînă, 23 de ani, a fost în 2018 unul dintre cei mai constanți jucători ai Viitorului. Fotbalistul care se află și pe lista lui Gigi Becali a acordat un interviu site-ului oficial al echipei lui Hagi în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

Vînă spune că își dorește să plece în străinătate, nu în Liga 1, astfel că dorința lui Becali de a-l aduce la FCSB are șanse mici să se materializeze. 

"A fost un an foarte bun pentru mine, cu multe reușite atâ pe plan personal cât și colectiv. Am jucat constant și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să fiu sănătos. Îmi doream să terminăm mult mai bine ultimele meciuri, dar asta este, învățăm din fiecare eșec.

M-am schimbat foarte mult. Nu mai sunt acel jucător care joacă numai când are mingea la picior. Am învățat să fiu un mijlocaș box-to-box cum se spune, care este bun atât ofensiv cât și defensiv.

Pentru 2019 îmi doresc să fiu sănătos. Să intrăm în play-off, să ajung la echipa națională și să mă transfer la un club din străinătate", a declarat Vînă, conform sursei citate. 

În actualul sezon, Vînă a bifat 15 meciuri pentru Viitorul, reușind două goluri și două pase decisive.

Vezi și: Ianis Hagi, hot prospect sau wonderkid? Costin Ștucan a analizat jocul fiului lui Hagi într-un meci cheie: punctele forte și punctele slabe

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
zagna
zagna  •  29 Decembrie 2018, 15:22

Bai Vina, ai aflat ce a patit Ianis la Florenta si a avut alta intrare ? Nu te mai da fotbalist.

daviddraiman
daviddraiman  •  28 Decembrie 2018, 22:08
Postat de moartea_din_vaslui pe 28 Decembrie 2018, 20:36

Dacă e adevărat, e o veste grozavă. Ne-am săturat de țepele viituriste ale lui Hogea. Să-i păstreze și pe Venă ăsta, și pe Hogea micu' și ce vedete de carton o mai avea pe acolo..

nu vrei si tu o vana ???

1250984458283448
Catalin Amariei  •  28 Decembrie 2018, 22:04

vorbe fara sens ...FCSB are un buget de transferuri de 317.000 euro asadar cum sa-l ia pe Vana ????o sa intelegeti ca am dreptate la sfarsitul perioadei de transferuri cand veti vedea la FCSB doar jucatori adusi liberi ori pana in suma de mai sus Repet a cata oara FCSB este plina de datorii la Becali si omul nu mai poate credita clubul ….e lege ce *** cititi decizia FRF persoanele fizice nu mai pot credita cluburile in Romania .FCSB e obligata sa vanda ...punct

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează