FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe a încercat să vină cu o nouă variantă » Care ar fi fost "adevăratul" motiv pentru care l-a scos din lot pe fotbalist

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 09:07

Antrenorul FCSB, Laurențiu Reghecampf, a oferit un nou motiv pentru care Sulley Muniru n-a făcut parte din lotul echipei pentru meciul cu CFR, terminat la egalitate, 0-0. 

Reghe susține că de vină e doar evoluția slabă a jucătorului, și nu pe scandalul cu Tănase, pentru care Gigi l-a amendat cu 25 la sută din contract, adică 40.000 de euro. 

"Îmi pare rău când trebuie să lași acasă un jucător, dar concurența este mare la Steaua. Pe foaie poţi pune doar 18 jucători. De asta l-am lăsat acasă pe Muniru.

El oricum nu a avut o evoluție bună la Severin, iar alți colegi au jucat mai bine. Ce să facem? Asta e viața!", a declarat tehnicianul FCSB după meci.

Sulley a profitat de zilele libere și s-a dus într-o scurtă vacanță la Milano, unde se relaxează alături de familia sa, dar și de mai celebrul său frate, Muntari, care evoluează pentru Pescara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ticbis
ticbis  •  18 Aprilie 2017, 13:02

Este corect: a dat o suta de mii lui Dinamo ca sa-i bata pe CFR, si Dinamo i-a batut. Daca nu-i dadea, Dinamo facea ceea ce are in ADN: statea capra (vezi episoadele cu Astra). Mai departe, ca a fugit puriul cu toti banii, nu mai este vina lui Becali; si asta tot in ADN-ul traditional al dinamovistilor se inscrie, ca nu degeaba astia au inventat blaturile si cooperativele in fotbalul romanesc. Cat despre valiza de la Cluj, daca banii aia ajungeau la U Cluj, nefericitul ala de fundas n-ar mai fi facut niciodata gafa aia intentionata si nici CFR n-ar mai fi castigat titlul. Te asigur eu ca daca banii aia ar fi ajuns la sepcile rosii fotbalul s-ar fi jucat pe teren si partida n-ar fi fost un blat vazut chiar si de pe luna. Fotbalul ar fi avut de castigat chiar si pentru suporteri, indiferent din ce tabara ar fi facut parte acestia...

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2017, 12:02

Neam prost. Ciobanul cu dosar penal. Citisem deunazi ca a dat o " valiza " cu 100 de mii de euro dinamovistilor. Sa-i bata pe CFR. Inainte sau dupa celebra sacosa ce i-a adus o demna condamnare. Barfele spun ca " purilul" a confiscat-o. A fugit cu ea acasa. Dinamo i-a batut pe CFR. Pentru sau nu pentru " valiza ".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează