FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe nu se teme de posibila suspendare a lui Kapetanos: "Nu stăm într-un singur jucător" » Ce spun MM şi "Vamă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 decembrie 2013 21:42

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu crede că eventuala suspendare a lui Pantelis Kapetanos pe baza probelor video va reprezenta o problemă pentru echipa sa.

"Eu nu pun oameni în spatele băncii Astrei ca să îi scuipe. Vreau să fie un meci între două echipe bune, dar e normal să fie un meci mai încrîncenat din moment ce ambele echipe îşi doresc titlul.

Kapetanos poate fi suspendat pe baza probelor video, nu reprezintă asta o problemă pentru Steaua. Echipa asta nu va sta niciodată într-un singur jucător", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Kapetanos va fi judecat de Comisia de Disciplină cu doar cîteva ore înaintea meciului cu Astra după ce Dinu Gheorghe a depus memoriu împotriva grecului, care l-a lovit cu pumnul pe Mureşan.

“Orice întîmplare se judecă înaintea etapei. Nu este nimic neregulamentar. Sper ca cei de la comisie să fie echidistanţi. Noi doar am făcut memoriu, nu avem nimic cu Steaua.

Măsura disciplinară care s-a luat împotriva lui Kapetanos a fost pentru altercaţia de după pumn. Altfel, trebuia eliminat. Şi el, şi Mureşan au primit cartonaş galben, iată dovada. Deci, se poate judeca“, a conchis Dinu Gheorghe la “Digi Sport Special“.

“Orice fotbalist are dreptul la apel. O hotărîre trebuie urmată de apel. Dacă cei de la comisie se vor întruni înaintea meciului cu Astra, şi-l vor suspenda pe Kapetanos, deşi nu văd cum, el tot va avea drept de joc pentru că va avea dreptul la apel.

Asta dacă, nu cumva, apelul se va judeca imediat după. Sînt şi eu curios, mai ales că nu ştiu ce s-a scris în raport“, a spus Stoica la Digi Sport.

Astra - Steaua e mîine, de la 18:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  21 Decembrie 2013, 09:31

intr-adevar, asa este normal si firesc, karatistul grec trebuie eliberat de stres, 10 etape de suspendare nu strica. bruce lee kapetanos este prea periculos pentru adversari. iar steaua poate juca la giurgiu cu steven seagal nikolici, un foarte bun bataus, mai ales daca e semibeat !

catalynn
catalynn  •  21 Decembrie 2013, 06:53
Postat de carol_k pe 21 Decembrie 2013, 00:21

In DIRECT la Digi Sport 1 ??? De cand ? Astia il anuntasera doar la Dolce !

Ca sa nu mai zic ca pe prima pagina, la Agenda, scrie ca e transmis si de Antena 1 ... Deci pana la urma pe ce post e?!

gerulathor
gerulathor  •  21 Decembrie 2013, 05:15

Hahah, vama isi fura singur caciula la aceasta faza...ne face un pustiu de bine scotandu-l pe Kaptare din primul 11!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează