FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe și-a dezvăluit clauza fabuloasă din contractul la Steaua + De ce echipă îi e cel mai frică în lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 21:20

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că are la Steaua o clauză de un milion de euro, însă spune că nu se gândește să-i ia locul lui Anghel Iordănescu după Campionatul European din Franța.

"Da, am o clauză de un milion. Pe mine mă interesează în primul rând să ajungem în grupele Champions League. Contractul meu, chiar dacă am o clauză, e pe 2 ani și jumătate și sunt sigur că îl voi duce la sfârșit", a spus Reghecampf pentru Protv.

Tehnicianul Stelei a vorbit și despre lupta la titlu și spune că nu îi este frică de liderul Astra, ci de marea rivală Dinamo.

"S-a intărit, au un grup foarte puternic și cei trei oameni care conduc Dinamo: Negoiță, Dănciulescu și Rednic - formează un trio puternic", a mai spus Reghe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
10206488973997616
Sorin Untu  •  18 Februarie 2016, 12:46

valiro, dar nu m-am referit doar la intensitatea pregatirilor fizice, aici intra mult mai multe, tot ce tine de un nivel extrem de ridicat al antrenamentelor. Si se stie asta, ca Steaua face cele mai performante antrenamente facute vreodata in Romania. Se va vedea asta in evolutie, in rezultate. Deci ai inteles da? Nu m-am referit strict la cate kg are o haltera. Vedem dupa rezultate.

romeverest
romeverest  •  18 Februarie 2016, 10:51

Face foarte bine ca nu se gandeste sa-i ia locul lui Iordanescu, pentru ca nu este cu siguranta printre favoriti !!

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Februarie 2016, 10:14

Am ascultat declaratia! Nici un moment nu spus ca ii este frica de Dinamo!! A spus ca respecta toate echipele din play off si ca Steaua se afla la un nivel superior, dupa statele de plata! Mass-media iar ajuta "la greu" echipa de marcheting de la Dinamo! Oare "comanda" de la ofiter la ofiter sub acoperire din presa? D-ale Gazetei!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează