FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Vizita unor eroi la antrenamentele Craiovei » Reghecampf a primit „ordinul de luptă”

De Ziua Veteranilor, Reghecampf a primit de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci o capelă militară, foto: CS Universitatea Craiova
De Ziua Veteranilor, Reghecampf a primit de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci o capelă militară, foto: CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 15:48 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 16:24

De Ziua Veteranilor, Reghecampf a primit de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci o capelă militară și a spus suficient de tare ca să-l audă și jucătorii săi: „Perfect! Am nevoie de ea săptămâna asta". Totodată, acesta i-a dat o insignă, simbolul batalionului său, și un garou.

Universitatea Craiova a făcut la Constanța cel mai slab meci al sezonului, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf anunța sâmbătă, imediat după 0-1 cu Farul, că „pauza competițională va fi cu multă muncă și, probabil, cu mult stres pentru toată lumea”. 

Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”
FCSB
Gigi Becali nu se mai oprește: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + „Îmi închide vreodată Edi gura?”

Cu „multă muncă”, poate de acum încolo! Oltenii au luat mai întâi o pauză de 4 zile și abia azi dimineață s-au reunit. Din informațiile Gazetei, cu capetele plecate, spășiți, semn că Reghecampf nu i-a menajat deloc la revederea după această minivacanță. 

Asociația Invictus a făcut o vizită la antrenamentul celor de la CS Universitatea Craiova

De altfel, tehnicianul juveților și-a devoalat intențiile pentru perioada următoare și la întâlnirea cu reprezentanții Invictus România, o asociație care se ocupă cu recuperarea militarilor răniți prin sport, de Ziua Veteranilor. 

Reghecampf a adunat tot lotul și, după ce a primit o capelă militară de la caporalul-erou Cristian-Marius Cănuci, a spus suficient de tare ca să fie auzit și de jucători: „Perfect! Am nevoie de ea săptămâna asta”. 

Un erou român din Afghanistan i-a făcut un cadou lui Reghe: „Opriți sângerarea!"

Cănuci, care în 2014, în Afganistan, i-a salvat viața comandantului său de echipaj în urma unui atac terorist, i-a mai oferit tehnicianului juveților un tricou Invictus, o insignă, emblema batalionului său, și un garou. 

Când i l-a înmânat el i-a spus lui Reghe: „Vă rog să opriți cu acest garou sângerarea ce nu se mai termină din 1991". Aluzie la faptul că suflarea fotbalistică din Bănie n-a mai văzut un titlu de 30 de ani!

214a fost indexul InStat al Craiovei la 0-1 cu Farul. Cel mai slab din acest sezon, în toate competițiile

14noiembrie, de la 11:00, e data amicalului pe care CSU îl va disputa împotriva Viitorului Pandurii

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Basarab Panduru trage concluziile după primele două săptămâni în staff-ul lui Reghecampf la Craiova: „N-am venit să cert jucătorii, dar trebuie să le explic asta”

A învins CSU Craiova, iar acum se gândește la meciurile naționalei: „Va fi o «dublă» dificilă, dar trebuie să câștigăm ambele mecuri”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
pittt
pittt  •  12 Noiembrie 2021, 18:55

Susținătorii FCU sunt toti aici. Ce să facă și ei, comentează pe articolele unde se vorbește despre o echipă adevărată. Pe articolele despre FCU ce să comentezi, că e numai chin și groază!!! Pușcărie, suspendare de pe stadioane, bâte si petarde, cocalari, antrenori dați afară și înfrângeri cât cuprinde.

wrx.
wrx.  •  12 Noiembrie 2021, 08:07
Postat de fabius_2014 pe 11 Noiembrie 2021, 18:31

Craiova nu este mosia familiei Mititelu. Noi cu veteranii, voi cu huliganii.

Veteranii psd

wrx.
wrx.  •  12 Noiembrie 2021, 08:06

Ce circ penibil la aceasta clona. Pregatiti-va sa ii donati punctele sefului Gigi. Un club de marionete cu o mana de suporteri manipulati de cofetar. :))))))))))) Omeniile pe axa Hagi-Becali-Rotaru au distrus fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează