FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a spus TOT! De ce a renunțat Iordănescu la steliști: "Jucătorii ăștia erau selecționați doar de ochii lumii? N-au nici o șansă la Euro?"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 14:25

Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față la conferința de presă în care a discutat despre dialogul pe care l-a avut cu Anghel Iordănescu pe seama jucătorilor pe care să îi dea Steaua la echipa națională. 

"Vreau să scoateți în evidență faptul că nu mă interesează nici un scandal de la FRF. Eu știu ce înseamnă omul de fotbal Puiu Iordănescu, mai ales pentru familia Stelei. A făcut multe lucruri frumoase pentru fotbalul românesc.

Nu vreau să creadă cineva că am jignit sau să se interpreteze ceva. Țin să explic și alte lucruri pentru colegii mei de la alte echipe, e normal să explic ce am discutat cu cei de la FRF. E o formă de respect.

Am avut o discuție cu domnul Iordănescu vineri, cu toate că aveam o întîlnire pe 7 ianuarie, pe care dînsul a anulat-o din nu știu ce motiv. Le-am explicat pe larg problemele pe care le avem la echipă. Avem foarte mulți jucători accidentați.

Am vorbit chiar înainte să se publice lotul selecționatei divizionare, fiindcă nu este echipa națională a României. Este un program pe care noi nu-l vedem în ordine pentru că avem și noi antrenamente. Nu este OK, ați văzut ce s-a întîmplat și-n Italia și ce reacții au fost. Nu e normal un astfel de cantonament acum.

Pe Pintilii am ținut să-i explicăm selecționerului că vrem să-l ținem pentru că-l avem doar pe Muniru apt, iar meciurile amicale nu le putem amîna. Iordănescu ne-a zis că ne-a pus 4 soluții la dispoziție, dar n-a fost așa. Apoi ne-a zis că-i lasă pe Niță și Toșca și să rămînă doar 4 jucători.  Nu e corect nici așa! Adică ei erau selecționați de ochii lumii, să vină și ei acolo, adică n-aveam șanse să meargă la Euro! 

N-am fost de acord să meargă de pe 24 ianuarie și să stea pînă la final Nu e nici o răutate sau vreo lipsă de respect. Am vrut să ajutăm! Dar cum să mergem la meciurile amicale cu 14 jucători? N-am ajuns la un numitor comun. 

N-are rost să ne jignim gratuit mai ales că la Euro sigur vor fi mulți steliști. Nu e dată oficială, nu avem pentr ce să ne temem de vreo pedeapsă. Jucătorii Stelei vor la națională, nu la o selecționată divizionară.

Voiam să fiu mai dur în conferința asta, dar m-am mai liniștit. Aștept să văd ce zic cei de la FRF și mai vedem. Nu mi-e teamă! Cum să depuncteze Steaua? E un regulament, lucrurile sînt clare", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
cris4co
cris4co  •  26 Ianuarie 2016, 01:21

exact aia o sa fac !

khal_37
khal_37  •  25 Ianuarie 2016, 20:57
Postat de grandetorito pe 25 Ianuarie 2016, 19:39

Si la regulament spune ca meciurile amicale nu sunt o prioritate... deci cluburile au dreptul sa refuze, fara a fi penalizate.

Tu te lupti cu copii de 13-14 ani care nu au minte decat elias bucuruca, hau hau si miau miau.

cris4co
cris4co  •  25 Ianuarie 2016, 19:40
Postat de ciuleavvictorms pe 25 Ianuarie 2016, 18:58

ha, ha, ha, o sa faci la... la... la...!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează