FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reghe îi răspunde lui Rotaru: „Mă Mihai, ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla?”

Laurențiu Reghecampf îi contrează pe Sorin Cârțu, președintele oltenilor, și pe patronul CS Universității Craiova, Mihai Rotaru, pentru declarațiile făcute de aceștia după despărțirea de antrenor.
Laurențiu Reghecampf îi contrează pe Sorin Cârțu, președintele oltenilor, și pe patronul CS Universității Craiova, Mihai Rotaru, pentru declarațiile făcute de aceștia după despărțirea de antrenor.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 22:19 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 23:10

Laurențiu Reghecampf îi contrează pe Sorin Cârțu, președintele oltenilor, și pe patronul CS Universității Craiova, Mihai Rotaru, pentru declarațiile făcute de aceștia după despărțirea de antrenor.

  • GSP a aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe: antrenorului, dar și celor din staff-ul său li s-a reproșat faptul că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu și chiar au lipsit o dată de la antrenament, dar și că preferau să joace ore întregi „Liniuța" sau tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile. 
  • Reghecampf i-a înfuriat pe șefi și după ce a intrat pe video la emisiunea online Fiță cu Adiță, la care a discutat live cu Tzancă Uraganu', interpret de manele. 
MM Stoica a anunțat în direct primul transfer făcut de FCSB: „A semnat în seara asta, mâine avem conferință de presă”
FCSB
MM Stoica a anunțat în direct primul transfer făcut de FCSB: „A semnat în seara asta, mâine avem conferință de presă”

Reghecampf: „Mi s-a reproșat că am propus prelungirea contractului lui Mateiu. Apoi au semnat cu el”

Mai întâi, Reghecampf l-a vizat, fără să-i pronunțe numele, pe Cârțu, cel care se declara dezamăgit de propunerea lui Reghecampf de a prelungi contractele lui Alexandru Mateiu și Marius Constantin. Până la urmă, primul a fost păstrat de olteni, în timp ce al doilea a ajuns la FC Argeș.

Mi s-a reproșat că le-am propus să-i prelungim contractul lui Mateiu. Nu vedeam soluții să putem aduce un jucător pe poziția respectivă. Când am văzut că nu se mișcă nimic, voiam să mă asigur măcar de prezența lui Marius Constantin și Mateiu, să nu rămânem descoperiți. E bine că Mateiu a semnat un nou contract acum...”, a declarat Reghecampf la Orange Sport.

Cu vreo 7-8 etape înainte de finalul campionatului, am avut discuții cu Laur despre a îmbunătăți lotul. Noi am vrut să le prelungim contractele lui Mateiu, Nistor, Constantin, la sugestia lui. A fost soluția comodă propusă de el. Mă așteptam să propună ceva nou, în limita bugetului nostru
Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

Reghecampf: „Ofițerul de presă nu l-a anunțat pe Rotaru de o emisiune. Ce vină am eu?”

Apoi, Reghe s-a legat de Rotaru. Finanțatorul oltenilor a precizat recent că în despărțirea de antrenor au contat și aparițiile pe care Laur, singur sau alături de cei din echipa lui de colaboratori, le-a avut în anumite emisiuni, care nu erau cu profil sportiv, printre acestea fiind cea a lui Mircea Dinescu, Poezie și delicatețuri, dar și cea a lui Adi Voicu: „Fiță cu Adiță”.

„După ce am reziliat amiabil, am avut o discuție cu patronul echipei să păstrăm decență, respect în declarații, dar se pare că anumiți oameni, care nu-și asumă niște declarații public, se mint singuri.

Pe Adiță îl consider prieten. Am făcut un interviu care n-a avut nimic de-a face cu ceea ce făcuse el până atunci. N-am avut timp să mă deplasez de la stadion și a venit să facem interviul la bază. Adiță a vorbit cu ofițerul de presă, a fost totul ok, dar ofițerul n-a trimis mail oficial către Rotaru și din cauza asta a fost demis.

Dacă eu l-am pus pe Adiță să vorbească cu cineva din club, nu m-am mai gândit că ăla nu l-a anunțat pe Mihai. Mă Mihai, ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla? Eu i-am anunțat pe cei din club și ei trebuiau să anunțe mai departe. 

Aparițiile în emisiuni nu mi s-au reproșat la acel moment. Îmi pare rău că aceste lucruri apar după, eu sunt obișnuit să mi se spună atunci, la masă. Nu am discutat despre asta. Legat de emisiunea domnului Dinescu, era timpul meu liber. Mă pot duce unde vreau”.

La un moment dat, mi s-a reproşat că stafful meu nu este bun şi ar trebui să-l înlocuim. Mi s-a părut bizar. Am refuzat. Le-am spus că nu se poate aşa ceva şi dacă este să renunţăm, renunţăm cu toţii
Laurențiu Reghecampf

Nu mi-a plăcut că a fost la «Fiță cu Adiță», la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare
Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

DEZBATERE GSP » A făcut bine Universitatea Craiova că a renunțat la Reghecampf?

Liga 1 se întărește, Craiova doarme » Ce transferuri s-au făcut în Liga 1 + Situație stranie la CSU și FCU
MERCATO
Liga 1 se întărește, Craiova doarme » Ce transferuri s-au făcut în Liga 1 + Situație stranie la CSU și FCU
Refuzat de Croitoru și Reghecampf, Mititelu are un nou favorit pentru banca lui FCU Craiova! Negocierile sunt avansate
FCU Craiova
Refuzat de Croitoru și Reghecampf, Mititelu are un nou favorit pentru banca lui FCU Craiova! Negocierile sunt avansate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
pErsanu02
pErsanu02  •  21 Iunie 2022, 13:05

Sa il dai pe Reghe afara care stie cum sa stranga un grup si a dovedit asta si cu rezultatele avute in Liga 1 , si sa pui antrenor care n-are castigate 3 meciuri la rand in viata lui nu zic o cupa sau campionat ori semifinala UEFA , asta inseamna ca vrei rezultate mari la echipa aia.

george.br
george.br  •  21 Iunie 2022, 10:49
Postat de dandana pe 21 Iunie 2022, 10:01

Țin cu Craiova de 40 de ani sa spunem. Dar ce face acest *** de patron depășește orice limită. Îl lasă pe Mititelu mic copil în a prosti fani Craiovei. Nu vedeți ce este la Fcu, tot ce este acolo este o minciună. La Craiova a ajuns la fel. Reghe dragă nu vezi ca nu ai cu cine vorbi, Craiova acuma este condusă de oamenii care nu merită. Copilul care nu a făcut absolut nimic, Cîrțu care nu este decât o lipitoare a lui Mititelu, și mai este Marcel care nu știu ce caută în acest club. Nu aduce absolut nimic la echipă, doar se laudă cu ce a dus la CFR. Apoi vine treaba ca investiția nu mai este deloc, adunăm "gunoaiele" lui Becali, dar vrem sa ne batem cu el. Avem nevoie la Craiova de profesioniști și patroni care sa nu își mai bage nasul. Deja devine enervant, îl copiază total pe Becali. Pai tu ai câștigat campionate și te-ai dus în Europa pana în semifinale sa faci ca el. Rotaru este doar un dob.itoc care își bate joc de noi. Eu m-am plictisit și am înțeles. Cat este echipa la asta, este noua fcsb 2. Nici o șansă să mai fie echipa Craiovei. Avem 2 echipe în Craiova, și amândouă sunt două rele pentru fanii care le iubesc. Deja începe campionatul și ei nu aduc un jucător, nu caută jucători mai nou. Se laudă că aduc 4 jucători după 2 ani în care nu au adus absolut nimic. Și ei tot caută când echipa la mijloc este praf, apărarea este praf, îl iubim pe Bancu, dar trebuie sa înțeleagă ca nu mai joaca nimic. Screciu, vatajelu iar niște jucători care nu își au rost în ech

Pai voi V-ATI NASCUT IN MINCIUNA, ca tot ai adus vorba! Lasa grija Mititelului in seama noastra, a suporterilor Stiintei!

sbon
sbon  •  21 Iunie 2022, 10:20

Nu mai urmaresc campionatu dar asa o parere din avion nu cred ca mai pupa Craiova lupta pt titlu pana in ultimele etape, cred ca Reghe a facut minuni acolo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează