FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluirile lui Laurențiu Reghecampf » Singura întrebare pentru Becali, înainte de a ajunge la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 20:07

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul celor de la Al-Wasl, a rememorat momentul venirii la FCSB și a dezvăluit singura întrebare pe care i-a pus-o patronului Gigi Becali. 

Laurențiu Reghecampf a ajuns la FSCB în 2012 și a obținut două titluri consecutive în Liga 1. Tehnicianul și-a amintit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali. 

Reghecampf: „Voiam să știu ierarhia”

„Nu am fost la Palat, am fost acasă la Gigi. Mă interesa care era ierarhia și cum trebuiau făcute lucrurile. Nu am discutat mult despre partea financiară. Au fost lucurile foarte bine recglate de la început. A fost totul ok, nu au fost discuții contradictorii.

Pe mine mă interesa mult să știu un lucru. Știam că sunt mulți oameni acolo, în organigramă. Voiam să am o relație directă cu el și să știu ierarhia, ce are fiecare om de făcut, de la manager la președinte, antrenor. Doar așa puteau jucătorii să vadă că suntem puternici”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali despre transferul lui Adrian Petre: „Nu mai plătim, e criză”

FCSB, Gigi Becali revoluționează carantina! Îi cheamă pe jucători la antrenamente: „Dacă se întâmplă asta, vom opri tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
digei
digei  •  20 Martie 2020, 06:47

daca nu e fotbal de fantoma lui Becali tot nu scapam, sanchi, evocam amintiri, nostalgii. Ideea e sa-i apara poza in diferite ipostaze din trecut. Aratati-l si cand era la puscarie, si cand a furat Steaua cu ajutorul unor generali si a lui Hrebenciuc, si cum bea ci Basescu cel care l-a protejat sa nu fie dat in judecata de Armata inca din 2007 samd

1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Martie 2020, 22:47

Despre partea financiara nici nu putea avea mari pretentii pentru ca in acel moment era un antrenor fara palmares !! Referitor la ierarhia din club, totul pare o povestioara, specifica fam. Reghecampf, intrucat pana si copii de la gradinita cunosteau faptul ca la Fcsb antrenorul trebuie sa execute ceea cei cere Becali !! Scurt si la obiect !!

terminator_2
terminator_2  •  19 Martie 2020, 22:39
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 19 Martie 2020, 20:46

Regheblat in anii de debut la fc fcsb. Venise dupa experiente nereusite la bistrita, concordia si snagov (stiti ce a spus dinu la mom respectiv despre el)

bvd_magheru • 20 Noiembrie 2015, 21:59 Daca nu a gata ala macar la trattoria buon giorno . Astea sunt pe gustul meu de bucurestean regalist . Cu comunismul nu am avut nici o problema . Ma acomodez si pe luna si oriunde in sistemul solar atita timp cit limba de baza e a lui eminescu .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează