FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, Gigi Becali revoluționează carantina! Îi cheamă pe jucători la antrenamente: „Dacă se întâmplă asta, vom opri tot!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 20:30

Chiar dacă în România e stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali vrea ca jucătorii de la FCSB să vină la antrenamente și nu să se pregătească acasă.

Patronul FCSB a dezvăluit că jucătorii echipei roș-albastre vor reîncepe antrenamentele, chiar dacă autoritățile din România transmit ca oamenii să stea cât mai mult în casă, și că le va impune acestora o serie de reguli,

„Acum nu mai facem antrenamente, dar le vom începe din nou. Legea spune să nu stai la mai puțin de un metru de cineva și să nu fie mai mult de 50 de persoane într-un loc. Asta înseamnă că nu ai voie la dușuri, la vestiare și-n sala de mese. Dar poți face antrenamente fizice. Dacă le dai jucătorilor să facă acasă, nu le fac. Unde să facă? Într-un apartament de 20 de metri pătrați? 

Îi chem să facă pregătire fizice și să stea la 5 metri unul de celălalt. Nu facem antrenament cu mingea, că asta înseamnă să existe contact. Doar pregătire fizică. Vorbim cu ei și o să înțeleagă. O să merg și eu să văd. Dacă jucătorii dau mâna între ei, oprim tot și îi trimitem acasă, să facă acolo pregătire. Îi întrebăm dacă vor să se pregătească în aer liber, ca un om normal, sau în aer închis într-o cameră de 20 de metri pătrați. Vom respecta legea. Jucătorii vor sta la 6 metri unul de celălalt. După ce termină, vor pleca acasă. Fiecare mănâncă și face duș la el acasă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ray51
ray51  •  24 Martie 2020, 10:15

Despre grupul de max 3 persoane, ai auzit?

278015896506657
Todinca Mihai  •  19 Martie 2020, 14:13
Postat de painkiller100 pe 18 Martie 2020, 21:12

pai si ce este deplasat la ce a spus? macar daca avem sansa sa recuperam acum pregatirea din iarna esuata,de ce sa nu profitam? Steaua din liga 1 de obicei pana isi intra in ritm se termina campionatul,acum nu o sa mai fie asa. chiar avem sasne reale sa castigam campionatul.

De ce să-l cistigam, a zis jiji ca vrea sa cistige campionatul? din contra a zis ca nu dorește sa fie campion, a zis ca nu îl interesează titlul de campion, sigur ca eu as vrea poate și tu, nu stiu ca eu unul mam saturat de cind cistiga alții iar noi ii invidiem pe ei ii înjura pe ei nu pe cine ar trebui și care ii de fapt singurul vinovat, sigur ne lăudăm ca noi de fapt jiji na dat faliment mare brinza ca totsintem în domeniu, mai bine am fi dat iar apoi sa fim campioni ca au mai fost cazuri, știm noi cine!!!

233026790963407
Bogdan Cretu  •  19 Martie 2020, 12:00

Bravo jiji , esti destept precum *** de care ai grija!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează