FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Reghecampf pune la zid doi fotbaliști ai Stelei: "Trebuie să înțeleagă că nu suntem la grădiniță" + îl acuză frontal pe Hațegan: "Ce a vrut să facă la eliminarea lui Filip? Nu putea să-l dea afară de pe teren?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 22:43

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nervos pe brigada de arbitri după meciul egal cu Dinamo, 1-1, dar și pe doi dintre fotbaliștii campioanei.

"Trebuia să câștigăm meciul de astăzi. Am avut multe ocazii. Nu pot să înțeleg ce a vrut să facă Hațegan la faza cu cartonașul roșu la Hamroun!

A fost ceva ciudat! Dacă tu nu poți să trimiți afară un jucător care ia roșu nu ai ce căuta la Euro! Acolo l-a trimis pe Filip afară, jucătorul n-a vrut să iasă de pe teren, s-a întors și au reînceput discuțiile, provocând al doilea galben al lui Hamroun!

I-am cerut explicații lui Hațegan, dar el e mult prea înalt, mult prea mare să vorbească cu noi. În prima repriză, arbitrul de margine a dat 3-4 faulturi împotriva noastră.

E un punct câștigat până la urmă. Îmi pare rău pentru Hamroun și pentru Papp, ei trebuie să înțeleagă că nu suntem la grădiniță. Noi trebuia să închidem scorul, dar asta e mergem înainte.

Caracterul unui jucător contează foarte mult când vrei să faci performanță, iar Hamroun trebuia să știe mai bine decât să se lase provocat de Filip. Toată lumea țipa la el să plece, dar stătea în continuare acolo", a declarat Reghecampf la Dolcesport.

"Ne dorim foarte mult să avem suporterii lângă noi și să jucăm în București" Laurențiu Reghecampf

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (40)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 21:50

se pun,dar se pun si alea ca steaua cea mai dezavantajata anu asta de fluierasi si dinamo cea mai avantajata,statisticile sunt reale !iar pintilii nu merita primul galben,al doilea trebuia dat,cat despre offsaid,inca nu sunt sigur,e foarte la limita ,uita te mai bine ! iar reghe s-a ars singur,cica sa inchidem ,parca avea 2-0,la gara baaaaaaaaa,cu 1-0 nu castigi titlul eE!

1493830390941497
Petre Manole  •  07 Martie 2016, 09:30

..."trebuia să știe mai bine decât să se lase provocat"... Iotete, văcarul ciobanului meditează în alte limbi şi traduce cu google oral, şi-o fi luat licenţa pro la Harvard.

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Martie 2016, 08:59
Postat de Rascanu Dumitru pe 07 Martie 2016, 08:48

DE CIND ASTEPTATI SA JUCATI IN CUPE,NU VORBITI DE ALTI CARE JOACA ,LA DOLCE AVETI UN DINAMOVIST CARE A COMENTAT JOCUL.DECE VA LUATI DE SOTIILE ALTORA II MERGE MINTEA SINTETI GELOSI,JUCATI FARA ARBITRI,JUCATI 11 PE TEREN.IN PRIMA REPRIZA CERSEATI FAULTURI CA COPII.IN REST NAM CUVINTE.CATELUSILOR INVATATI FOTBAL

nea mitica, asteptam si traducerea :)

Vezi toate comentariile (40)
Comentează