FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-2

VIDEO CU FAZA Reluarea care a făcut VAR-ul să nu intervină la cel de-al doilea penalty primit de CFR cu U Cluj

U Cluj - CFR Cluj | Campioana României a dus scorul la 2-0 în minutul 61, după un penalty contestat de gazde. Faza a fost însă lămurită de reluările TV.
U Cluj - CFR Cluj | Campioana României a dus scorul la 2-0 în minutul 61, după un penalty contestat de gazde. Faza a fost însă lămurită de reluările TV.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 22:49 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 23:22

U Cluj - CFR Cluj 1-2 | Campioana României a făcut 2-0 în minutul 61, după un penalty aprig contestat de gazde. Decizia a părut controversată pe transmisiunea live, nici VAR nu a intervenit. 

Ce s-a întâmplat? La o fază fixă a CFR-ului, Adrian Bălan, atacantul lui U, voia să scoată mingea din careu. Kolinger i-a „furat” balonul, apoi Radu Petrescu a văzut că stoperul campioanei a fost lovit în picior de „nouarul” gazdelor. 

VIDEO. Reluarea care a făcut VAR-ul să nu intervină la cel de-al doilea penalty primit de CFR cu U Cluj

Pe reluările oferite pe transmisiunea live, faultul nu a fost evident. „Centralul” Radu Petrescu, aflat extrem de aproape de fază, la doi metri, perpendicular, a dictat însă imediat penalty, stârnind și mai multă rumoare în tabăra lui U Cluj. 

Până la urmă, VAR a validat hotărârea lui Petrescu. Motivul? La o privire mai atentă, pe una dintre reluări se vede cum Kolinger atinge balonul înaintea lui Bălan și pare să fie lovit de atacantul advers în piciorul stâng.

De la 11 metri, Malele a reușit golul 20 în Liga 1, 10 dintre ele venind din penalty.

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

După o prestație ca-n vremurile bune, Dan Nistor anunță: „Voi fi din nou acel jucător pe care-l știe toată lumea!”

După o prestație ca-n vremurile bune, Dan Nistor anunță: „Voi fi din nou acel jucător pe care-l știe toată lumea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
fabulos
fabulos  •  24 Octombrie 2022, 22:31
Postat de clubman pe 24 Octombrie 2022, 09:12

Te faci de ras...:) Nu exista contact la nivelul piciuoarelor intre cei doi fotbalisti! Daca reluarile din lateral te pot induce in eroare, reluarile filmate cu camera din spate si cea care este perpendiculara pe poarta lui ''U'' (care ne arata EXACT ce a vazut Petrescu...) demonstreaza CLARISSIM (la min.1:18 al inregistrarii...) ca NU EXISTA CONTACT!

Se vede cu greu cum piciorul este lovit în exterior (nu în talpă cum au văzut alții la Digi). Nu am de ce să mă fac de râs. Spun ceea ce văd. Ca să nu mai spun că cel care a faultat nu a protestat, nu a întrebat de ce se da fault, nimic. In plus este doar o părere obiectivă.

Cormiz
Cormiz  •  24 Octombrie 2022, 09:59

Penalti corect acordat. Uitați-vă la reluarea de pe Prima Sport. Penalti fără dubii. Numai Mihai Stoica și Vali Moraru nu sunt de acord Trimiteți și lor reluarea de pe Prima Sport. Este fault fără dubii sub ochii arbitrului.

oscarduarte
oscarduarte  •  24 Octombrie 2022, 09:47
Postat de Itifutkuru pe 23 Octombrie 2022, 23:19

Așa e! U merita victoria !Du te ma și te culca , victorie meritata a CFR ului , scorul corect ar fi fost 3 4 la 0 , diferenta mare de valoare azi

Scorul corect a fost stabilit înainte sa înceapă meciul. Penaltiuri inventate, cartonase rosii nu se dau impotriva PSD, aia cu bidineneaua din dubă degeaba au venit pana la Cluj. Balaj si-a justificat salariul în seara asta, se vede mana lui de manager versat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close