LIGA 1    •   FC BOTOȘANI - ASTRA 1-1

Remarcatul serii, Hervin Ongenda, anunță că e doar la 60 la sută din potențial » Care crede că e cea mai bună echipă din Liga 1 ;)

Vineri, 10 August

FC Botoșani și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1. Hervin Ongenda (23 de ani) a marcat un gol superb pentru gazde (vezi aici), la primul meci ca titular, și anunță când va fi la potențial maxim."E foarte bine aici, m-am adaptat foarte bine. Chiar dacă n-am câștigat astăzi, am făcut un meci bun. Încep să îmi intru în formă, lucrurile merg bine. Acum sunt la 60 la sută din potențial, față de 20 la sută cât am fost în prima etapă. În maximum două săptămâni voi fi la nivelul optim.

Nu mi-am stabilit un număr de goluri, dar sper să am multe șanse în etapele viitoare. Am colegi foarte buni la Botoșani, un grup extraordinar, m-au ajutat enorm să mă adaptez. Pentru mine asta e cea mai bună echipă din campionat. Pentru moment totul este în regulă în România, sper să am timp să o descopăr. Fotbalul de aici e la un nivel bun", a declarat "decarul" francez al lui FC Botoșani, la TV Telekom Sport. 

Citește cronica partidei FC Botoșani - Astra Giurgiu, scor 1-1.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

romulus65  •  11 August 2018, 08:40

Doamne ce grea este limba romana pentru unii!

Razvan Marcel  •  11 August 2018, 00:41

Nu inteleg de ce cei de la Botosani,nu cere ca sa numai fie arbitrat de acel arbitru.Unde ii prinde ,ii toaca marunt

Cristian Gherasim  •  10 August 2018, 23:35

O rusine de arbitru acest Coltescu.Pe unde a prins Fcbt l a executat .Cu asemenea specimene gen Coltescu Fesnic Chivulete fotbalul are de suferit.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase