FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Renunță Gigi Becali la mutările propuse pentru iarna asta? "Mie îmi place să fac transferuri, dar..."

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 12:25

Gigi Becali anunță că mai mulți oameni din fotbal i-au transmis că FCSB nu mai are nevoie de întăriri în această iarnă și că roș-albaștrii pot lua cu ușurință titlul chiar și cu lotul actual.

Patronul de la FCSB susține că își mai dorește și alți jucători la echipă, în ciuda mesajelor primite.

"Eu mai vreau să fac transferuri, îmi place să fac transferuri. Dar mă întreabă oamenii: la ce-ți mai trebuie? Nu-ți mai trebuie! Deja echipa e prea puternică, mult prea puternică! Mi-au spus oamenii: și dacă nu vrei, tot tu iei campionatul", a afirmat Gigi Becali, citat de Pro TV.

În această iarnă, FCSB l-a transferat pe Olimpiu Moruțan, însă mijlocașul de 18 ani se va alătura roș-albaștrilor abia la finalul actualului sezon.

Pe de altă parte, Gigi Becali a anunțat despărțirea de patru fotbaliști: Vlad Achim, Daniel Benzar, Marian Pleașcă și Paul Szecui (detalii AICI).

 FCSB este pe locul al doilea în Liga 1, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 14:48

Nu mai face azi ,acum ,maine . A predat virusul asta lui Petrescu. Si ala numai transferuri viseaza. Are trei atacanti valorosi si joaca numai cu unul. Acum mai aduce doi. Sa stea si ei pe banca .Sau dupa cum le vine randul.

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  01 Ianuarie 2018, 12:51
Postat de randoom_._ pe 31 Decembrie 2017, 13:47

nu cred ca era posibil sa fie la 15 puncte avans,nici daca era barcelona,tinand cont la cat a fost furata Steaua de arbitrii si la cat a fost ajutata *** cluj. maxim 6 puncte putea sa aiba avans fatza de locul 2. aia insemna 3 puncte in playoff,deci o nimica toata. lasa ca este bine asa. in playoff conteaza ce faci,in sezonul regulat,atata timp cat esti in primele 6,chiar nu conteaza ce faci.

Ce bine ti-ar prinde daca in loc sa butonezi te-ai uita la meciuri!In fiecare meci sunt grseli si de o parte si de alta.FCSB-istii vad doar greselile in favoarea CFR-ului nu si cele in defavoarea CFR-ului.Si pentru FCSB s-a gresit si in favoare si in defavoare(trebuie sa tinem cont ca la FCSB este cel mai bun mim:TF)

883135188391540
Popa Corneliu  •  31 Decembrie 2017, 17:32

Becali si-a luat adio de la campionat! Surse sigure spun scenariul Politicului pentru FRF, LPF si CCA a "oamenilor de casa", Habarnam Burleanu, Voichin-Voda Voivod, Gino Iorgulescu si Kyros Vassaraseste urmatorul: CraiOlguta *** anul viitor este randul Primariei de la Cluj-Napoca! asa ca Becali sa-si puna pofta-n cui! Doi ani sunt deja antamati de "comenzile" Politice! Capisci? de aceea numai face transferuri, oierul!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează