FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Repetenţi la faze fixe » Ultimele 4 goluri încasate de defensiva craioveană au venit în urma unor faze statice

Brac a avut un start de campionat ratat
Brac a avut un start de campionat ratat

Articol de , - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 00:00

Craiovenii au păcătuit în momentele-cheie cu o apărare care a fost permeabilă şi aiurită.

CSU Craiova a bifat trei meciuri în campionat, are două puncte, şi-a fost eliminată de Rapid (0-1) din Cupa Ligii. Ce s-a văzut pînă acum? Atacul a marcat, cu toate că vîrful Curelea a irosit nişte oportunităţi importante, apărarea a trădat.

Mai mult, defensiva a primit ultimele 4 goluri din fază fixă, iar la jumătate dintre ele se face vinovat şi portarul Brac, tocmai unul dintre apreciaţii sezonului trecut, din liga secundă, pe care fanii l-au premiat drept cel mai bun fotbalist al ediţiei de campionat 2013-2014!

- Cu Steaua (1-3), Sînmărtean a executat perfect o lovitură liberă, după un fault comis aiurea de Kay la 17 metri, apoi Varela, nemarcat, a înscris cu pieptul, după altă lovitură liberă.

- Cu Viitorul (2-2), Mitrea a bătut fără emoţii penalty-ul scos de Pană după faultul comis de Acka, după care, tot el, a punctat din lovitură liberă!

Celalalte două goluri primite de craioveni au arătat o defensivă de ligă secundă. Adi Popa (Steaua) a trecut de trei apărători şi-a înscris, după ce, în runda inaugurală, Shalaj (Pandurii), rămas singur în careu, a punctat după ce Brac a respins balonul şutat de Nistor.

Cum s-a luat golul eşecului cu Rapid? La o minge venită simplu şi nu foarte tare, Brac a dat pe lîngă ea, iar Ciolacu a înscris nestingherit.

"Gane să nu-şi dea demisia"
Fanii prezenţi pe "Ion Oblemenco" au cerut demisia lui Ionel Gane pe finalul meciului. Conducerea analizează în acest week-end oportunitatea de a continua cu actualul staff tehnic, mai ales că s-a vorbit de venirea lui Cristi Pustai la CSU.

"Să nu se ia după suporteri, să nu-şi dea demisia. Am văzut o atitudine foarte bună, pozitivă, e un antrenor care comunică mult. Nu cred că ar trebui să se pună problema demiterii lui Gane", i-a sărit în ajutor antrenorul advers Bogdan Stelea.

"Păcat că n-am făcut 3-1, a fost un joc echitabil. Unii jucători n-au evoluat cum mă aşteptam. Voi analiza. De ce nu mi s-a strigat demisia la 2-1 pentru Craiova?!", a reacţionat şi Gane.

3 goluri a înscris Curelea din cele 4 ale echipei, celălalt fiind opera unui alt vîrf, Ivan

"Din păcate, din nou, nu mă pot bucura de golurile mele, pentru că echipa nu a cîştigat. Sper să învingem la Mediaş şi să începem şirul victoriilor" (Costin Curelea, atacant CSU Craiova)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
lolita_20007
lolita_20007  •  15 August 2014, 21:13

Mizeriile de echipe din Liga 1 - Craiova, Petrolul, Chiajna, Rapid, Otelul si U. Cluj - ar trebui sa retrogradeze. Fara ele, Liga 1 ar fi mult mai frumoasa!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 August 2014, 14:52

Gane are zilele numarate ...pe antrenor il tin rezultatele ...Niciodatanuo sa mi critic echipa si antrenorul ei ...insa Gane nu ghiceste niciodata schimbarile .

doritor
doritor  •  10 August 2014, 14:05

Vad ca multi merg pe aducerea lui Puzstai,la olteni trebuie unul mai vulcanic,sa stea cu gura pe ei , un MULTESCU. E din zona de pe valea Jiului si ati vazut cum le-a trezit pe Petrolul si Astra si chiar si Dinamo din nimic traieste inca . Multe lucruri de la pozitionari in teren ,intr-ajutorari intre coechipieri si tupeu psihic imprimat tin de antrenor si staful tehnic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează