FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Repetentul, vârf de lance » Detaliile care-i dau fiori lui Reghecampf în vederea meciului cu Voluntari!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 11:02

Harlem Gnohere va fi cel mai probabil titular în atacul Stelei la meciul pe care roș-albaștrii îl dispută în această seară contra Voluntariului.

Din cauza suspendării lui Denis Alibec, Reghecampf va fi nevoit să-l titluarizeze pe Gnohere, în ciuda faptului că francezul a fost cel mai slab jucător al Stelei în meciul cu CFR, conform statisticilor.

Statistica Instat l-a notat pe Gnohere cu un index de doar 185, cel mai scăzut din echipa antrenată de Reghecampf. "Bizonul" nu a reușit niciun șut la poartă, nicio recuperare, a pierdut șapte mingi și a câștigat doar un duel aerian din patru.

Situația lui Gnohere nu se prezintă mai bine nici în media notelor acordate de Gazetă în ultimele două semestre. Totuși, cea mai mare notă a sa din această perioadă (7) a fost obținută tot la un meci jucat contra ilfovenilor, pe 26 noeimbrie 2016.

Citește în ediția tipărită care este media lui Gnohere începând cu luna august, precum și detalii despre evoluția condiției sale fizice în ultimul an și jumătate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
sexilian
sexilian  •  12 Februarie 2017, 15:15

bine ar fi sa faca *** asta o bucurie ***,un mic autogol asa,de dragul pomului,mai spre radacina unde-si lasa cainii semne,PRIETENII STIU DECE.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rastaman85
rastaman85  •  12 Februarie 2017, 14:50

Cine e repetentul??? RegheCRAP? Stim deja ca e praf...

nebraska
nebraska  •  12 Februarie 2017, 14:37
Postat de bigdeal pe 12 Februarie 2017, 14:28

***

Prost esti bah!:)))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează