FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Replica lui Cristian Costin după ce Albu a numit-o pe Dinamo o echipă mică

Cristian Costin (Dinamo)
Cristian Costin (Dinamo)

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 00:14 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 00:21

Cristian Costin (25 de ani), fundașul dreapta al lui Dinamo, i-a oferit o replică lui Alexandru Albu (30 de ani), după ce jucătorul Rapidului a calificat trupa pregătită de Zeljko Kopic drept o echipă mică.

Costin a ales să nu intre în jocul orgoliilor provocat de Albu și s-a limitat să spună că declarațiile de acest tip reprezintă săgeți normale după un derby. El le-a transmis fanilor „câinilor roșii” că Dinamo va lupta până la capăt pentru a se salva de la retrogradare.

Lecția de fair-play predată de Paul Iacob: „Dinamo nu poate fi o echipă mică, nu merită locul din clasament”
Dinamo - Rapid 1-2
Lecția de fair-play predată de Paul Iacob: „Dinamo nu poate fi o echipă mică, nu merită locul din clasament”

Cristian Costin, optimist după eșecul din derby

„Prima repriză cred că s-a jucat foarte bine. Astăzi ne-a lipsit puţin şansa, în multe faze inclusiv la bara lui Denis. Ei au înscris în ultimele minute, exact cum era mai greu pentru noi. Astăzi am pierdut, dar ne dă speranţe jocul. Cred că e un progres real faţă de meciul trecut.

Am pus mai multe probleme Rapidului, suntem mai bine. Nu cred că au luat ei meciul mai uşor, ci că am ridicat noi standardele în meciul ăsta. Am avut reacţie după goluri, deşi le-am primit pe finaluri de repriză. Puţină şansă ne-a lipsit. 

(n.r.- despre declaraţia rapidistului Albu că Dinamo este o echipă mică). Sunt săgeţi normale după astfel de meciuri. E strict părerea lui Albu, dar Dinamo nu va renunţa şi va lupta până la capăt. Cred că ne vom salva.

Fiecare meci e deschis la orice rezultat şi avem nevoie de puncte, pe care le vom lua doar practicând un joc precum cel de azi. Am avut multe ocazii, dar nu am marcat. Dacă ei spun că noi suntem o echipă mică, ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului. Însă mâine se uită tot jocul, se ţine minte doar rezultatul”, a declarat Cristian Costin, la finalul derby-ului.

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Victoria a fost sărbătorită pe Arena Națională, dar și în Giulești, unde s-au strâns peste 3.000 de suporteri.

Dinamo a pierdut pe final derby-ul cu Rapid, scor 1-2, deși a controlat bună parte din meciul în care giuleștenii au fost mult timp absenți nemotivați. Încă o victorie cu accente dramatice pentru giuleșteni, a doua într-o săptămână, un nou eșec pentru „câini”, pe care nu-i ajută deloc nici norocul.

Golurile partidei au fost marcate de către Abdallah (în minutul 45 + 1) pentru „câini”, respectiv de către Papeau (în minutul 43) și Burmaz (în minutul 90).

VIDEO DINAMO - RAPID. Hakim Abdallah, dezamăgit deși a marcat un gol de poveste: ”Sunt nervos pe mine însumi, am ratat prea multe ocazii”

Citește și: 

De ce nu vă dați la o parte din calea Rapidului?
EDITORIAL
De ce nu vă dați la o parte din calea Rapidului?
Dragoste la prima vedere între Aioani și galeria Rapidului: „Cea mai frumoasă zi, după titlul cu Farul”
Dinamo - Rapid 1-2
Dragoste la prima vedere între Aioani și galeria Rapidului: „Cea mai frumoasă zi, după titlul cu Farul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
dumitru.serban
dumitru.serban  •  29 Ianuarie 2024, 00:33
Postat de Str82HeIL pe 28 Ianuarie 2024, 11:23

Istoric vorbind Dinamo echipa militiei pe vremea lui Tatucu` normal ca a facut "performanta" probabil catzeii din ziua de azi prefera sa uite partea aia de istorie cand sistemul le castiga campionate si le aducea ce jucatori vroiau ei .

Nu ma, lasa ca e bine acum ca suntem colonie si mai ajungem prin semifinale de cupe europene doar ca suporteri ai echipelor spaniole. )))) O fi fost rau ca se indreptau toate resursele tarii catre un pol de putere! Ca in capitalism o fi altfel ;))))

1ianuarie
1ianuarie  •  28 Ianuarie 2024, 15:41
Postat de dumitru.serban pe 28 Ianuarie 2024, 00:35

Istoric vorbind, echipa mica e Rapid. La Dinamo au evoluat peste 20 de mari valori, jucatori istorici. Dudu Georgescu fiind in primii 7 la Balonul de Aur. Rapid greu a dat vreo 10 mari jucatori in istoria Romaniei. Noroc cu dinamoviștii Lucescu, Rednic, Sabau sau stelistii Apolzan sau Lita Dumitru

Nea Mitică, spre rușinea dumitale, istoria spune că Apolzan și Ion Dumitru au jucat la Rapid, după aia.............

parpalache
parpalache  •  28 Ianuarie 2024, 14:25

Costin asta deja e a doua oare consecutiv când da din clanța!Mai bine ar vedea cum joaca,ca golul de 1-2 s-a dat dinspre partea unde joaca el!La fel s-a intâmplat și la Ploiești!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează