FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

VIDEO Primele echipe românești care s-au întors din Antalya » Declarații de la aeroport: ex-dinamovistul surprins de transferul lui Sorescu la FCSB

Liviu Ciobotariu, la întoarcere lui FC Voluntari din cantonament
Liviu Ciobotariu, la întoarcere lui FC Voluntari din cantonament

Articol de , - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 12:31 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 13:35

Rapid, Chindia, U Cluj, UTA, Hermannstadt, Petrolul și FC Voluntari s-au întors din cantonamentul din Antalya.

Liga 1 se reia pe 20 ianuarie cu meciul U Cluj - FC Voluntari (ora 16:30), iar echipele românești se întorc din cantonamentele de iarnă. Dintre cluburile care au plecat în Antalya, doar FCSB se află în continuare în Turcia. Roș-albaștrii vor disputa două amicale, cu Pogon (15 ianuarie) și Rakow (16 ianuarie).

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”
FCSB
Deian Sorescu, prezentat la FCSB! Ce salariu va câștiga la formația roș-albastră + Primele declarații: „Am venit la o echipă mare”

VIDEO. Alexandru Albu, mijlocaș Rapid: „Rezultatele nu au contat, doar ce am făcut pe teren”

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului, a oferit primele impresii despre cantonament, la sosirea în țară.

„A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Ne-am pregătit foarte bine. Am avut meciuri bune, chiar și la ultimul, în care am pierdut. 

Rezultatul nu contează, doar ceea ce facem pe teren. Legat de primul meci, cu arbitrii se mai întâmplă, pentru că nu suntem la noi în țară și suntem defavorizați. La fel și ieri, cu gazonul, am reușit să rezolvăm.

Au fost două zile în care ne-am antrenat mai mult în sală decât pe teren. Baclavale mai mult s-au gustat decât s-au mâncat :D”, a declarat Albu pe aeroportul Otopeni.

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Ne dorim să începem bine și să acumulăm puncte”

Liviu Ciobotariu, antrenorul de la FC Voluntari, s-a declarat mulțumit de cantonamentul din Antalya și de faptul că a putut vedea la lucru celelalte echipe din Liga 1. Voluntari, Rapid, UTA, U Cluj și Chindia s-au întors cu același avion, prilej pentru antrenorii Ciobotariu, Mutu, Balint, Sabău și Petrea să își împărtășească ideile.

„Pentru noi a fost foarte bine că am făcut deplasarea în Antalya, unde am avut terenuri de pregătire bune și alimentație bună. Ne-am spionat în acest stagiu de pregătire și chiar acum spre întoarcere, ne-am întâlnit toți antrenorii și am vorbit despre jocurile oficiale. 

E frumos că ne revedem. Am venit acum 5 echipe în același avion. Ne dorim toți antrenorii să începem bine și să acumulăm puncte, numai că eu cu Neluțu ne întâlnim direct vineri. Sper să iasă un joc bun între noi, iar cel mai bun să câștige”, a declarat Liviu Ciobotariu. 

Sincer, m-a surprins alegerea pe care a făcut-o Tamaș (n.r. - de a semna cu Concordia Chiajna). Mă așteptam să semneze cu o echipă de primă ligă, dar și așa îi doresc multă baftă

- Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari

VIDEO. Ioan Filip, mijlocaș U Cluj: „Ne-am pregătit bine cu domnul Sabău”

„Am fost un cantonament bun, în care ne-am antrenat pe niște terenuri extraordinare, dar trebuie să vedem în campionat. Ne-am pregătit bine cu domnul Sabău și sperăm să avem rezultatele pe care ni le-am dorit. Am prins vreo 3 zile de ploaie în Antalya, dar n-am avut probleme”, a spus Filip, pe aeroport. 

El a fost întrebat și despre transferul lui Sorescu la FCSB. „Chiar a semnat? Mă surprinde transferul lui Deian Sorescu la FCSB, dar e un jucător profesionist. Dacă va avea rezultate fanii celor de la FCSB îl vor accepta. E un băiat serios și cu siguranță o să se adapteze”, a răspuns mijlocașul, fost coleg cu Sorescu la Dinamo.

VIDEO. Petrolul si Hermannstadt au revenit din Antalya. Imagini de la aeroport

Citește și:

Nicolae Dică, prezentat oficial la CS Mioveni: „Și Mircea Lucescu a retrogradat și e cel mai bun antrenor român”

Fostul jucător de la FCSB, Dinamo, Rapid și Craiova se destăinuie într-un interviu pentru GSP: „Două momente pe nu le voi putea uita niciodată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează