FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV VIDEO Cum a băgat Hagi spaima într-un campion al Ligii 1: „Am stat 35 de minute la duș, nu știam dacă să ies”

Gică Hagi, antrenor Viitorul
Gică Hagi, antrenor Viitorul

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 10:20 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 15:53

Neluț Roșu (27 de ani), fost campion în Liga 1 cu Viitorul, a vorbit despre antrenorul Gică Hagi (55), în cadrul emisiunii GSP Live.

Mijlocașul a evoluat pentru Viitorul timp de 6 luni, între ianuarie și iulie 2017. Alături de formația lui Gheorghe Hagi, Roșu a cucerit titlul de campion în România, moment pe care îl descrie drept „cel mai frumos din cariera mea de fotbalist”.

Invitat la GSP Live, Neluț Roșu a relatat o întâmplare care expune perfect seriozitatea și pasiunea care îl caracterizează pe antrenorul Hagi, cu care mijlocașul spune că „aș mai lucra încă o sută de ani”. 

Neluț Roșu: „Eram la duș, cu prosopul pe mine și nu știam dacă să ies sau nu”

După o victorie a echipei sale cu 5-0, Gică Hagi a ținut o ședință în vestiar care l-a marcat pe Neluț. 

„Cred că cea mai lungă ședință pe care am prins-o e după o victorie cu 5-0. Eram nou atunci, nu eram obișnuit cu ședințele. Eu ieșisem un pic mai repede, cu 15 minute. Am apucat să intru la duș, apoi au venit băieții în vestiar, a venit și mister. Eu eram la duș, cu prosopul pe mine, nu știam dacă să ies sau nu. După ce a început mister să vorbească, am zis că nu ies, că stau aici. Cred că am stat 35 de minute la duș, mă gândeam dacă să mai dau drumul la apă. 

Mă mai uitam câte un pic să văd care e atmosfera. La un moment dat, s-a întors și mister și m-a văzut. «Roșeață, tu ce faci acolo? Hai în vestiar și dați drumul la petrecere». A fost totul foarte aprins și după 40 de minute am dat drumul la petrecere”, a spus acesta la GSP Live.

Întrebat de moderator care a fost reproșul adus de Hagi elevilor săi, Neluț a precizat: „Am condus cu 4-0 la pauză și după pauză nu am mai marcat decât o dată. La dânsul era totul 100%, nu aveai jumătăți de măsură”.

Neluț Roșu: „Am învățat multe lucruri de la Hagi”

Neluț a dezvăluit faptul că faptul că Hagi simțea fotbalul într-un mod în care puțini o fac, dezvăluind un episod care pune în evidență intuiția rar-întâlnită a antrenorului:

„Îmi povestiseră colegii că simte lucrurile, simte ce o să se întâmple în meci. În primul meci la Viitorul, cu Dinamo, în care bătuserăm cu 2-1, am intrat la pauză. Era o lovitură liberă pe partea dreaptă, cred că executa Gabi Iancu. Trebuia să fiu pe respingere, la careu. Mă strigă înainte să execute Gabi și îmi zice «Vino în dreapta zidului». M-am dus acolo. 

Nu mă ținea nimeni, eram liber. Gabi șutează în zid, mingea sare exact la mine, undeva pe linia careului de 16 metri, centrez și Boli egalează, 1-1. Am rămas surprins, el a avut un feeling că poate să execute așa și mingea să vină exact la mine”, a povestit Roșu în cadrul emisiunii GSP Live.

Am învățat de la Hagi să respect regulile. Să nu mai alerg pe toată zona care nu e a mea. Am învățat foarte multe lucruri de la el, aș mai lucra cu el încă o sută de ani dacă aș mai putea

La Viitorul aveam un joc bine structurat, fiecare jucător avea regulile lui, știa ce are de făcut când intra în teren. Fiecare era la locul lui când trebuia. Dacă nu erai acolo, aveai probleme - Neluț Roșu, fost jucător Viitorul

Citește mai multe știri despre Liga 1:

CRAIOVA - FCSB 2-1. Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?”

Final de eră? Pronosticul momentului în Liga 1: „CFR Cluj nu câștigă cu FCSB, jucătorii au cedat fizic și psihic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  15 Iulie 2020, 11:21

Asa arata si demonstreaza ca trebuie sa fie un fost mare jucator, actualmente un deosebit antrenor. Pacat ca nu are norocul de a i se da pe mana o mare echipa din Europa! Feelingul, experienta, practica la inalt nivel il face deosebit. Bravo Gica!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  13 Iulie 2020, 18:21
Postat de Marian Boeangiu pe 13 Iulie 2020, 18:01

La atata "feeling" ,competenta si professionalism unde E rezultatele? Cum de nu a performat nici o perla a regelui ? Ma refer la campionate decente si constanta pe termen lung in evolutii.

Bre ar trebui sa fi mai modest. Romania e un nimic in tot si in toate in ultimii 31 de ani. A fost ceva inainte cind filmele lui Nicolaescu u se difuzau peste tot in lume inclusiv in vest legat de fotbal. Derbiurile Steaua- dinamo Se transmiteau pe mai multe continemte Gata. E capitalism acum

484647715224966
Marian Boeangiu  •  13 Iulie 2020, 18:01

La atata "feeling" ,competenta si professionalism unde E rezultatele? Cum de nu a performat nici o perla a regelui ? Ma refer la campionate decente si constanta pe termen lung in evolutii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close