FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Final de eră? Pronosticul momentului în Liga 1: „CFR Cluj nu câștigă cu FCSB, jucătorii au cedat fizic și psihic”

CFR Cluj a pierdut șefia în Liga 1 și e la un pas să rateze titlul în detrimentul Craiovei. +33   FOTO
CFR Cluj a pierdut șefia în Liga 1 și e la un pas să rateze titlul în detrimentul Craiovei.

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 07:05

CFR Cluj a ajuns la patru puncte în spatele liderului CS Universitatea Craiova, campioana en-titre arătând vizibile semne de slăbiciune în ultimele săptămâni.  

  • CFR Cluj poate reduce distanța față de Craiova, cu condiția să o învingă în această seară pe Gaz Metan Mediaș. Partida începe la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport!

Duminică seara, după ce Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-1, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat lupta pentru titlu din Liga 1, fiind de părere că CFR Cluj nu va avea forța să se impună în derby-ul de etapa viitoare cu FCSB (sâmbătă, ora 21:00). 

Eu zic că CFR nu câștigă cu Steaua! CFR n-a câștigat niciun meci sub presiune. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu, dar au cedat și fizic și psihic. Convingerea mea e că această pauză cauzată de pandemie le-a provocat mari deservicii”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

CFR Cluj a obținut un singur punct din ultimele șase puse în joc. Formația lui Dan Petrescu a pierdut cu CS Universitatea Craiova, 2-3, și a remizat pe terenul Astrei Giurgiu, 2-2, cedând astfel șefia în Liga 1. Totodată, au apărut zvonuri privind o demitere a lui Dan Petrescu, iar jucătorii au recunoscut turbulențele din cadrul echipei

+29 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO. Dialog ca pe vremuri după Craiova - FCSB 2-1 » Dumitru Dragomir, contre cu Ionuț Chirilă la GSP Live: „Poți pe dracu'! Ioane, taci din gură!”

CRAIOVA - FCSB 2-1. Ilie Dumitrescu a surprins în direct: „Steaua e în Liga a 4-a, e clar!”

EXCLUSIV / UPDATE Pe cine vrea Bogdan Bălănescu în locul lui Mihalcea » Propunerea i-a revoltat pe fani, care îi cer DEMISIA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Iulie 2020, 12:37

CFR nu cistiga cu Steaua pentru simplul motiv ca joaca cu fc Stan si Bran.

suporter.roman
suporter.roman  •  13 Iulie 2020, 12:08

CFR bate tot inclusiv pe clona olteneasca.Asa cu titlul pe masa.Sa moara de oftica Dragomir si tot digi sport.Bai,cum sa spui ca CFR nu joaca nimic sub presiune??? Ba esti prost??Toate meciurile CFR-ului au fost sub o presiune incredibila si culmea 1 infrangere din zeci de meciuri.

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  13 Iulie 2020, 12:05
Postat de daniaania pe 13 Iulie 2020, 11:44

Degeaba castiga CFR meciurile daca vor fii arbitrii contra lor si pro craiova, ce faci?????? Nimeni nu zice nimic, dar oltenii ce fac in El, vor fii varza, asta nu conteaza ?????

Oltenii au castigat la limita toate meciurile, de multe ori cu noroc, vezi goluri din penalty sau marcate in min 90. Daca ii va tine norocul inca 3 meciuri, bravo lor, inseamna ca au bulan. Pe de alta parte, cfr trebuie sa redevina echipa pragmatică, nu se poate sa iei 5 goluri in 2 meciuri. Daca ajunge sa conteze meciul direct, va fi care pe care. Eu tot sper ca CFR isi poate apara titlul!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează