FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandalul de la FCSB cu Duckadam i-a enervat și pe rivali: „Îmi venea să intru în TV când am vazut ce-i face Becali în direct! Cum să-l umilești așa?”

Helmut Duckadam nu mai lucrează cu Gigi Becali +49   FOTO
Helmut Duckadam nu mai lucrează cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 11:49 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 12:39

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a reacționat violent la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB, din cauza modului în care acesta s-a comportat cu Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al formației roș-albastre.

„Este rușinos! Am văzut emisiunea și îmi venea să intru în televizor. Nu poți umilești în halul ăla. Duckadam este un om educat, un ardelean bun. Nu poți să-i spui «Tu ești unul dintre cei mai neimportanți oameni din club»! Este unul dintre cei mai mari portari din România. Merita mai mult, chiar și ca portar. 

Cum să-l umilești așa? Domnul Duckadam este un om extraordinar. În străinătate, când te duci, toată lumea întreabă de Duckadam. Am vorbit și cu foștii lui colegi. Toți erau siderați ce s-a întâmplat”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

„Pe mine nu mă interesa Duckadam ca legendă. Îmi place de omul Duckadam, îmi place caracaterul lui. Eu nu pot să dictez «Consultați-l pe Duckadam!». Ce să fac? Au fost tăieri de bani, au fost peste tot. Am jucat azi fără atacant ca să tăiem bani. Vin vremuri grele și am tăiat bani ca să îmi apăr familia. Facem sacrificii. S-au tăiat banii la toată lumea. Am tăiat și de la cei care vin zi de zi la club. Helmut nici nu știu când vine. 

E posibil să își dea demisia toți. Sau să renunț la echipă. Dacă e cazul, renunț la echipă. Nu îmi risc averea. I-am tăiat cel mai mult lui pentru că el avea cele mai mici atribuțiuni la club. Ce să fac cu personalitățile dacă intru în faliment?!
Gigi Becali, patron FCSB, pe 14 mai

FOTO. Imagini tari de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul! Vrem titlul și Cupa României"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Florin Prunea iese la atac: „Negoiță și Bălănescu sunt DISPERAȚI să vândă jucători!” + „De când am venit mi-au spus că el trebuie dat afară!”

Helmut Duckadam e categoric: „Renunț la fotbal!” » Ofertă din politică pentru „Eroul de la Sevilla”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
steaua1986.
steaua1986.  •  21 Iunie 2020, 15:46
Postat de florar pe 21 Iunie 2020, 15:29

Du-te ma inapoi in mocirla...

Tot aici esti ma? Nu esti normal

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  21 Iunie 2020, 15:38
Postat de Robert Sergiu pe 21 Iunie 2020, 15:17

Cornel Dinu spune ceva ?

spune ca esti in vacanta si sa-ti iei galetusa cu jucarii asta daca nu vrei sa dormi la ora asta cum fac copiii.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  21 Iunie 2020, 15:36
Postat de florar pe 21 Iunie 2020, 15:29

Du-te ma inapoi in mocirla...

degeaba comentezi gigistule ca omul are dreptate.in mocirla ar trebui sa te intorci tu crezi ca daca stii sa aduni cate 2 lei cat iei pe firul de garoafa te face destept?priveste cate litere ai mancat in scrierea ta si cum le-ai pus si apoi comenteaza mai ales ca ala n-a facut nicio greseala gramaticala sau de topic al frazei nu maai adaug si traducerea spre deosebire de tine prostule care tu de fapt ar trebui sa dai traducere la ce ai scris si ca sa te convingi iti redau copy-paste comentariul tau de 2 bani: florar • 21 Iunie 2020, 15:06 Îmi place Respect Raportează Răspunde Postat de gewurz pe 21 Iunie 2020, 14:53 sa tii nu sa ti,dusman al gramaticii. Iteligentule!!!!Vezi ca ia facut mai multe greseli....Altfel ...fa traducerea,, morcila,,...

Vezi toate comentariile (76)
Comentează