FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Revoluție la Craiova! Rotaru vrea transferuri masive + ce se întâmplă cu Ouzounidis

CS Universitatea Craiova pregătește o revoluție în această vară! +45   FOTO
CS Universitatea Craiova pregătește o revoluție în această vară!

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 07:08 / Actualizat luni, 24 mai 2021 08:21

Conducătorilor de la CS Universitatea Craiova le e clar că echipa are nevoie de întăriri. Finanțatorului Mihai Rotaru îi face cu ochiul giurgiuveanul Vali Gheorghe.

Echipa și suporterii încă savurează triumful din Cupa României, trofeu care le salvează un sezon în care obiectivul principal era campionatul. Conducătorii, în schimb, plănuiesc deja stagiunea viitoare. 

Confirmat inclusiv de președintele Sorin Cârțu, „de ce să te iei de un antrenor care a terminat pe 3 și a câștigat Cupa?”, Marinos Ouzounidis a dezvăluit public: „Am discutat deja cu patronul despre sezonul următor, despre ce trebuie să facem”.

Revoluția lui Ouzounidis la Craiova

Din discursul său e destul de clar și ce și-a pus în cap să corecteze până la startul lui 2020 - 2021:

  • „Pentru mine este o problemă că avem nevoie de multe ocazii pentru a marca” 
  • „Ne pierdem concentrarea în anumite momente. Avem nevoie de mai mult timp pentru a schimba obiceiurile” 
  • „Uneori, jucătorii mei încearcă să joace mai rapid decât trebuie. O să încercăm să controlăm asta”.

Altfel spus, Ouzounidis pregătește în primul rând o revoluție mentală în Bănie și are în vedere o schimbare radicală de atitudine în joc.

Craiova aşteaptă falimentul Astrei Giurgiu

Conducătorii plănuiesc și o împrospătare a lotului, în condițiile în care banca de rezerve n-a oferit soluții viabile atunci când au intervenit accidentări sau suspendări. 

Din informațiile Gazetei, patronul Mihai Rotaru e cu ochii pe Astra. L-a acontat deja pe portarul Lazar, dar îi face cu ochiul și Valentin Gheorghe, un mijlocaș ofensiv tehnic, rapid, versatil, ce poate evolua pe ambele benzi. 

De la Giurgiu ar mai putea intra în discuție și alți jucători, însă depinde de cum va evolua situația la clubul tocmai retrogradat în „B” și aflat în pragul falimentului. 

Antrenorul Marinos Ouzounidis, la rându-i, și-a întins antenele în Grecia și în Cipru. Campionate pe care le cunoaște foarte bine și unde are numeroase conexiuni.

Înainte de orice însă, trebuie definitivată lista cu jucători la care intenționează să renunțe.

Puteam face mai mult și în campionat, dar erorile ne-au dus într-o astfel de ipostază. Pentru o echipă ca noi, e foarte greu să joci fără fani. Ei îți dau energie, îți dau multe în timpul meciului. Sigur, pot adăuga și presiune, dar avem nevoie de ei! - Marinos Ouzounidis, antrenor CS U Craiova

Șumudică? Nu am ofertat pe nimeni, eu am antrenor la echipă și nu caut altul - Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova, pentru playsport.ro

CS Universitatea Craiova, adversari rezonabili în Conference League

Câștigătoare a Cupei României, Craiova va fi cap de serie în turul al doilea preliminar din Conference League, a cărui trage la sorți e pe 16 iunie. Posibile adversare mai puternice, polonezele Rakow Czestochowa și Pogon Szczecin, eventual Bohemians (Irlanda) sau Podgorica (Muntenegru), dacă se califică din turul 1. 

În turul 3 preliminar, în schimb, oltenii nu mai sunt în prima urnă valorică și pot avea de-a face cu echipe mai puternice, precum Pacos (Portugalia), Vitesse (Ţările de Jos), Rubin Kazan (Rusia) sau Trabzonspor (Turcia).

Astra se dezintegrează! 

Imediat după eșecul din final Cupei României, Dani Coman a mers în vestiar și i-a anunțat pe jucători că nu va mai continua la Astra. 

Fostul președinte al giurgiuvenilor nu a luat o hotărâre în privința viitoarei destinații. Directorul sportiv Bogdan Mara și antrenorul Ionuț Badea au anunțat, la rândul lor, că vor părăsi echipa. „Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp”, a declarat Mara.

FOTO Imagini spectaculoase din finala Cupei României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+41 FOTO

VIDEO Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României!

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova

VIDEO Sorin Cârțu știe ce i-a lipsit Craiovei pentru a lua titlul: „Am fi luat măcar un campionat în perioada asta”

Basarab Panduru, nemilos cu oltenii după ce au câștigat Cupa: „E un an ratat! Trofeul ăsta te păcălește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
prazberg
prazberg  •  25 Mai 2021, 00:54
Postat de george_br pe 24 Mai 2021, 19:12

Cand n-o sa mai calce picior de clonat pe articolele destinate echipei noastre, atunci sa vii cu pretentia asta!

Baaah ipocritule! Tu de ceva timp esti pe absolut fiecare articol al nostru! Cauta si tu o prietena, niste amici, un loc de munca... orice! Esti comentatorul #1 pe articolele noastre, mucosule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  24 Mai 2021, 19:12
Postat de kaloogarele pe 24 Mai 2021, 19:02

exact ce ii plimba grija pe fanii mititei de transferurile noastre, si in general de echipa noastra? Voi n-avetz mah echipa, subiecte, etc? Minatz mai flocai la voi la birt. Pe noi nu ne doare capu' de voi, pe voi nu va doare capu' de noi ...

Cand n-o sa mai calce picior de clonat pe articolele destinate echipei noastre, atunci sa vii cu pretentia asta!

kaloogarele
kaloogarele  •  24 Mai 2021, 19:02

exact ce ii plimba grija pe fanii mititei de transferurile noastre, si in general de echipa noastra? Voi n-avetz mah echipa, subiecte, etc? Minatz mai flocai la voi la birt. Pe noi nu ne doare capu' de voi, pe voi nu va doare capu' de noi ...

Vezi toate comentariile (81)
Comentează