FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 1-1

Rezultat mincinos la FCSB - Farul » Avem datele, iar concluzia e categorică

Potrivit raportului Wyscout, FCSB a fost superioară Farului la toate capitolele relevante. Pe teren, dobrogenii au smuls o remiză pe final, 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din Superliga. +25   FOTO
Potrivit raportului Wyscout, FCSB a fost superioară Farului la toate capitolele relevante. Pe teren, dobrogenii au smuls o remiză pe final, 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din Superliga.

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 12:59 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 17:15

Potrivit raportului Wyscout, FCSB a fost superioară Farului la toate capitolele relevante. Pe teren, dobrogenii au smuls o remiză pe final, 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din Superliga.

Pe Arena Națională, FCSB a scăpat victoria în prelungiri, fiind egalată de Farul în minutul 90+4, dintr-un penalty controversat. A fost echitabil rezultatul partidei?

Transfer curios propus în direct de Gigi Becali lui Hagi: „Cumpără-l tu și îl împrumut eu la FCSB!”
FCSB
Transfer curios propus în direct de Gigi Becali lui Hagi: „Cumpără-l tu și îl împrumut eu la FCSB!”

FCSB, mai bună decât Farul

GSP.ro prezintă raportul Wyscout pentru duelul dintre FCSB și Farul. Concluzia este limpede: roș-albaștrii au un plus la toate criteriile importante!

În primul rând, bilanțul ocaziilor indică în mod cert superioritatea gazdelor. FCSB și-a creat 9 oportunități de a marca, Farul numai 3. Liderul a bifat de două ori mai multe șuturi pe poartă, raportul fiind similar și în cazul acțiunilor de atac finalizate.

De asemenea, goalkeeperul Farului, Alexandru Buzbuchi, a fost nevoit să intervină de 7 ori, în timp ce Ștefan Târnovanu, omologul lui de la FCSB, a înregistrat numai două parade.

FCSB a tranșat și duelul posesiei, 57%-43%.

Raportul Wyscout al partidei FCSB - Farul 1-1 

Rezultat mincinos la FCSB - Farul » Avem datele, iar concluzia e categorică

Eu nu sunt supărat deloc. Pentru mine a fost un test. Farul e o echipă care domină adversarii, iar noi am controlat tot meciul! Dacă echipa joacă așa, cu 9 puncte avans, nu mai am nicio emoție. Asta în condițiile în care Coman a jucat bolnav, Olaru a fost absent, iar Tavi Popescu a avut infiltrații

- Gigi Becali, patron FCSB

Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiți. Am luat un punct cu un adversar care știe fotbal, o echipă care e deja în play-off, cu moral. Ei erau mai dezinvolți. Am jucat slab în prima repriză, fără să facem ceva pe plan ofensiv. A doua repriză a fost bună, e important că am luat un punct

- Gică Hagi, manager FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida FCSB - Farul 1-1

FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
+21 FOTO

VIDEO. Gică Hagi, reacție furibundă când a fost întrebat de penalty-ul acordat în prelungiri: „Păi ce, e girafă, panteră?!”

Mai multe articole despre FCSB - Farul 1-1: 

„Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali l-a eclipsat pe patronul FCSB » Cum a apărut aseară, în superlux, la Arena Națională
FCSB - FARUL 1-1
„Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali l-a eclipsat pe patronul FCSB » Cum a apărut aseară, în superlux, la Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  07 Februarie 2024, 08:36
Postat de Dobermannul pe 06 Februarie 2024, 22:16

"La modul general cred ca intelegi ca si tu ca eu nu incerc sa-mi aliniez opiniile cu ceea ce iti place tie sa auzi." Nu-mi caut adepti. Initial am apreciat pozitia ta si ti-am spus-o, apoi nu mi-a mai placut ce spui si iar ti-am zis-o. Atat si nimic mai mult. Nu-mi plac procedeele lui Hagi si Dan Petrescu de a pune presiune pe arbitri convinsi ca vor primi ceva apoi lamanetandu-se ca e prea putin ce au obtinut, ca ei meritau mai mult de la stat, de la popor, de la ... Nu-mi plac lamentarile, filozofia de bodega a lor. Asta nu-i fotbal e cotcarie ieftina. Asa sunt si rezultatele lor ca antrenori. L-am inteles pe grec cand a plecat din teren fara sa dea mana cu scandalagiul Hagi care topaia ca apucatul pe marginea terenului. Un antrenor e si pedagog pentru elevii lui. Daca ii invata ca e bine sa injure, sa bata, sa scuipe, sa se bucure ca obtin ceva nu li se cuvine facand circ sau profitand de sprijin din afara terenului avem ce avem acum, un fotbal de doi bani ...

Eu il apreciez pe Hagi pentru faptul ca a investit banii castigati prin munca si valoarea lui personala la Brescia, Real, Barcelona si Galatasaray intr-o academie pe care a construit-o de la zero si slefuieste tineri fotbalisti romani, ca a castigat doua titluri cu o echipa in care erau mai mult niste copii, ca majoritatea fotbalistilor de la nationala au trecut prin mana lui, ca isi trateaza fotbalistii cu dragoste parinteasca si pune binele lor inaintea interesului personal si al clubului, chiar daca-i mai si injura si pedepseste atunci cand gresesc. Il apreciez pe Dan Petrescu pentru faptul ca a castigat campionatul cu Unirea Urziceni, cu un lot de jucatori cu care alt antrenor s-ar fi batut pentru evitarea retrogradarii si nu s-a oprit acolo, dimpotriva, a fost aproape de a se califica in primavara Champions League impotriva unor echipe cu staif la nivel european. Si la fel a facut Dan Petrescu si la CFR, cu care nu numai ca a castigat multiple campionate, dar a obtinut si niste rezultate europene meritorii pentru fotbalul romanesc. Tu ce apreciezi la Gigi, ca face el primul 11 si schimbarile, ca aduce brelocuri in loc de antrenori, ca-si bate joc de fotbalisti dupa cum i se nazare lui, ca a trimis valiza la Cluj, ca a alergat cu pungi de plastic pline cu valuta dupa autobuzele altor echipe, ca si-a facut sateliti precum Buzaul si Clinceniul, ca face oferte si cumpara fotbalisti de la alte echipe inaintea meciurilor directe? Asa sprijina Gigi fotbalul romanesc?

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Februarie 2024, 00:06
Postat de tallpaiadului pe 06 Februarie 2024, 23:15

Da frate, discutia inceputa de mine, pe aia ma gandeam s-o terminam. Am pretins eu cumva ca tu ai fi fost initiatorul discutiei? Te-ai suparat degeaba, zau asa. Intentia mea nu a fost niciodata sa te intorc pe tine pe toate partile, te-ai intors tu singur de buna voie si nesilit de nimeni, eu doar am constatat ceea ce ai facut tu.

Da, ma întorc ca ... balotelli.

Dobermannul
Dobermannul  •  06 Februarie 2024, 23:19
Postat de Dobermannul pe 06 Februarie 2024, 22:27

Ce discutie sa terminam? Aia care ai inceput-o tu cu mine? Ai dat buzna peste postarile mele. Te-an invitat eu la discutie? Dai navala si dupa imi intorci pe toate partile cele spuse ca sa-mi dai peste nas. Vezi-ti omule de drum.

Ma, daca admiri hotia in fotbal n-ai vorba cu mine. Hai pa!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează