FOTBAL  »  Superliga  »  GALA GSP 2021

EXCLUSIV Marea spaimă a lui Rică Răducanu, la 75 de ani: „Sunt supărat de beleaua asta, care nu mai trece!”

Rică Răducanu / Sursă foto: GSP
Rică Răducanu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 13:51 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 15:20

Rică Răducanu (75 de ani) a făcut o radiografie a vieții sale și se declară mulțumit cu tot ce-a agonisit. E mândru de toate realizările sale, de felul în care și-a trăit viața, însă dezamăgit de prezentul care-i dă gânduri negre. 

Fostul mare portar trăiește cu spaima de a nu muri în somn, din cauza unei probleme la nas, una pe care nu o poate rezolva prin operație:

Rapid, motiv de mâhnire pentru Rică Răducanu: „Îmi pare rău că nu mă bagă mai mult în seamă” » Ce spune despre noul stadion
RAPID
Rapid, motiv de mâhnire pentru Rică Răducanu: „Îmi pare rău că nu mă bagă mai mult în seamă” » Ce spune despre noul stadion

Rică Răducanu: „Mă iau gânduri că mor în somn”

„Sunt foarte mulțumit de mine la 75 de ani. Dar sunt supărat de beleaua asta, care nu mai trece. Sunt învățat cu lumea, pe stradă, hai la o bere, hai la o vorbă. Alt stil! Așa, statul ăsta mai rău face. Mă dor toate. 

Înainte mai făceam sport, chiar dacă mă mai durea una sau alta, dacă mă mișcam, nu mai simțeam. Sunt mulțumit de mine, dantura e bună, înseamnă că am fost sănătos, mama a muncit bine la mine. M-am operat de toate alea, am și stent.

Am trecut și-s bine. Treaba e că nu prea am moral. Nevastă-mea are mai mult moral decât mine. Dacă rămân singur acasă, dacă pleacă nevastă-mea, am gânduri nasoale, nu pot să dorm. Mă gândesc că mi-a zis doctorul că o să mor în somn, mi-e frică să mai adorm. Din cauza nasului, am vrut să-l operez, dar nu se poate. Ce vrei?, riscurile meseriei, nasul ăsta mi-a fost scut! Aș vrea să fie cum era pe vremea mea, să fim toți sănătoși, viața aia frumoasă", a zis Rică Răducanu.

Rică Răducanu și amintirile sale de la Revoluție

Rică Răducanu își aduce aminte cum a trăit revoluția din 1989. Era pe stradă, în cartierul unde stă de-o viață, Giulești. S-a ascuns în casă de frică să nu fie împușcat și a urmărit la TV toate evenimentele: 

„Revoluția m-a prins pe stradă, în cartier, în Giulești. Când au început să tragă, gata! Trăgeau de pe case, nici nu știai de unde. M-am dus acasă, n-am ieșit din casă, mă uitam la TV. Prima dată am fost în Piața Victoriei, dar apoi în casă. Mi-era că mă ia de sus, mai ales că eram înalt. Mi-a fost frică”.

Vezi și alte știri despre Rică Răducanu: 

VIDEO Rică Răducanu, la un pas de tragedie: „A luat foc spitalul și am sărit pe geam! A fost rău tare!”

Rapid, motiv de mâhnire pentru Rică Răducanu: „Îmi pare rău că nu mă bagă mai mult în seamă” » Ce spune despre noul stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează