FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

UPDATE Jucătorul din Liga 1 suspectat că are coronavirus a primit rezutatul celui de-al doilea test!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 17:14

Ricardinho (26 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Voluntari, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid. Astăzi a primit rezultatul celui de-al doilea test.

UPDATE 17:50

Testele jucătorilor au fost primite de club la ora 17:00. Toți fotbaliștii ilfovenilor au fost testați negativ, inclusiv Ricardinho, portughezul care la testul inițial, cel rapid, a fost depistat pozitiv.

Știrea inițială

Portughezul a revenit recent din țara natală, i-a speriat pe cei de la FC Voluntari, după ce la primul test, care are o acuratețe de 40%, a ieșit pozitiv cu noul coronaviurs. Azi, Ricardinho, care a stat în izolare și nu avea niciun simptom, așteaptă rezultatul testului cu precizie de 100%, pe care el și colegii lui l-au făcut la finalul săptămânii trecute. 

”Jucătorul este sănătos și nu credem că are coronavirus” anunță oficialii clubului ilfovean. ”În cursul zilei de azi va sosi rezultatul final. Deocamdată a venit doar cel al staff-ului”, au mai zis oficialii clubului. 

În jurul jucătorului există dubii pentru că a fost în Portugalia, acolo unde ar fi putut fi infectat. O bună parte din izolare portughezul a stat în țară, la Voluntari, s-a antrenat, însă apoi a decis să plece acasă. Ricardinho, care mai are contract cu Voluntari până la 30 iunie 2020, a strâns doar 8 meciuri în acest sezon, fiind o bună parte din an accidentat. În acest moment jucătorul se află în cantonament la stadion, unde mai sunt și alți fotbaliști. Alții sunt la Mogoșoaia.

8 meciuriși un gol are Ricadinho în acest sezon la Voluntari

Probleme și cu Laidouni

FC Voluntari e pusă în dificultate și în cazul mijlocașului Aissa Laidouni (23 de ani). Acesta se află în Franța, țara natală, iar oficialii echipei nu-i găsesc bilete pentru a-l readuce în România. Mai mult, Franța este catalogată ca fiind zonă roșie, iar Laidouni va fi nevoit să stea 14 zile în carantină instituționalizată.

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace:

Citește mai multe știri din Liga 1:

GSP LIVE Omul acuzat că a stat în spatele succeselor lui CFR Cluj: „Ai fost acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat”

Andrei Chindriș, noua telenovelă din Liga 1 » Valeriu Iftime: „Ofertă de un milion de euro din Spania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
theinvincible
theinvincible  •  18 Mai 2020, 18:31
Postat de joze_maurinio pe 18 Mai 2020, 18:06

In principiu, cu testele astea, si alea pe care le au alde Borcea, Piturca si alti oameni de mare valoare de la noi, adica ***, probabilitatea ca rezultatul sa iasa corect este mai mica decat daca ai da cu banul. Adica sub 50%. Daca vrei sa ai rezultat mai corect, nu fa testul, da cu banul, cap sau pajura, si ai rezultatul corect.

corect. eu sunt ferm convins ca piturca a iesit la testele alea de cateva ori pozitiv dar nu a spus la nimeni pentru ca nu avea niciun simptom.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  18 Mai 2020, 18:06

In principiu, cu testele astea, si alea pe care le au alde Borcea, Piturca si alti oameni de mare valoare de la noi, adica ***, probabilitatea ca rezultatul sa iasa corect este mai mica decat daca ai da cu banul. Adica sub 50%. Daca vrei sa ai rezultat mai corect, nu fa testul, da cu banul, cap sau pajura, si ai rezultatul corect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close