FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Andrei Chindriș, noua telenovelă din Liga 1 » Valeriu Iftime: „Ofertă de un milion de euro din Spania”

Andrei Chindirș. foto: GSP
Andrei Chindirș. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 06:48

Andrei Chindriș (21 de ani), stoperul lui FC Botoșani, a fost protagonistul unei adevărate telenovele în ultimele două luni. Fundașul a fost la un pas să ajungă la FCSB, însă acum ar avea și oferte din Spania.

Gazeta Sporturilor a scris recent despre interesul manifestat de Valencia pentru Chindriș, iar Valeriu Iftime a anunțat că acesta ar fi dorit de o altă echipă din La Liga. 

„Chindriș a rămas la un milion. Pe acolo suntem. Oferta de ultimă oră era un împrumut în Spania, în prima ligă, cu 200 de mii de euro și drept de cumpărare cu un milion. Nu sunt de acord. Contează ce spune copilul.

Spune că se simte bine, că îi place vestiarul, vrea să rămână până în vară, sper să joace toate meciurile bine, să arate că e fotbalist bun. Nu e o echipă mică, e mare, culmea! E o echipă de nivelul Valenciei. Nu are rost să mai comentăm subiectul ăsta. E un fotbalist foarte bun, sper să își vândă valoarea în viitor”, a declarat Valeriu Iftime, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Andrei Chindriș se teme de stilul lui Gigi Becali

Gigi Becali a încercat în repetate rânduri să obțină semnătura lui Andrei Chindriș, însă s-a izbit de tergiversările impresarilor, dar și de indecizia fundașului central. Chindriş i-a anunţat atât pe agentul său, Florin Vulturar, cât şi pe patronul Iftime că nu este încântat să semneze în acest moment cu FCSB

Fundașul naționalei U21 se teme de criticile patronului, consideră că o mutare la FCSB n-ar reprezenta o lovitură importantă pe plan financiar și, în plus, și-ar dori să evolueze în străinătate.

580.000 de euroa fost oferta pe care Becali i-a făcut-o Botoşaniului pentru achiziţionarea lui Chindriş

VIDEO. Primul patron din Liga 1 care trece la mașină electrică: „Sunt chitit să-mi cumpăr”

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Dinamo se joacă de-a retrogradarea! Negoiță, negocieri IREALE cu 10 jucători care NU pot evolua în ultimele 8 etape

Cât e dispusă Valencia să plătească pentru Chindriș, fundașul dorit și de Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  18 Mai 2020, 10:34

Sper ca Iftimie este baiat destept si-l lasa pe tanarul asta sa plece in fotbalul care conteaza !! Ar face o mare prostie sa-l vanda Fcsb-lui, unde, cu siguranta, ca s-ar plafona !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close