FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rihairo Meulens crede că salvarea Rapidului e posibilă: "Aș vrea 3 succese în ultimele 3 etape!"

Meulens e născut în Olanda, dar evoluează pentru reprezentativa statului Curacao
Meulens e născut în Olanda, dar evoluează pentru reprezentativa statului Curacao

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2015 00:00

Mijlocaşul olandez de 26 de ani speră să scape de răceală și să fie pe teren în meciul cu CSU Craiova "pentru a contribui la o nouă victorie".

- Rihairo, nu ai putut ajunge la întîlnirea cu elevii de la Liceul 11 din cauza unei răceli. Care sînt şansele să joci duminică, împotriva Craiovei?
- Da, îmi pare rău că nu am putut ajunge, dar chiar mi-a fost rău! Am luat medicamente, deja mă simt mai bine, aşa că nu văd vreo problemă în a juca duminică seara.

- Cum vezi disputa cu oltenii?
- E la fel de importantă ca aceea din etapa trecută, cu Ceahlăul. De fapt, fiecare meci rămas contează enorm pentru noi şi trebuie tratat cu seriozitate pentru că avem mare, mare nevoie de puncte.

- În ciuda rezultatelor bune din ultima vreme, rămîn problemele ofensive...
- Ştiu că nu reuşim să înscriem multe goluri, dar eu sînt mulţumit dacă marcăm cu un gol mai mult ca adversarul nostru. Nu prea am văzut multe rezultate de 3-0 sau 5-1 în Liga 1!

- Sincer, crezi că veţi reuşi să rămîneţi în prima divizie?
- Dacă ne uităm la clasament, putem observa că echipele care se bat pentru salvarea de la retrogradare sînt foarte aproape una de alta ca punctaj. Deci absolut orice este posibil. Noi toţi credem în şansa noastră şi cu fanii care ne împing de la spate putem rămîne în prima ligă!

- Care-i secretul lui Bergodi? De cînd a venit la echipă nu aţi mai pierdut nici un meci...
- Pentru mine este un antrenor cu viziune, care ne organizează foarte bine atît în atac, cît şi în apărare. Sper să o ţinem pînă la sfîrşit tot aşa, să trecem peste ultimele 3 etape fără înfrîngere!.De fapt, cu cît mai multe victorii, trei dacă s-ar putea!

2 goluria înscris Meulens pentru Rapid în returul campionatului

14 meciuria strîns mijlocaşul în tricoul alb-vişiniu

"Sînt onorat de interesul lor"

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, încearcă să îl aducă pe Narcis Răducan în Giuleşti după încheierea acestui sezon competiţional. Contractul lui Răducan expiră pe 30 iunie şi este posibil să nu i se propună prelungirea după ce Daniel Stanciu a fost readus la ASA, momentan într-o funcţie onorifică.

"Dacă e ceva real, sînt onorat că un club de talia Rapidului apreciază ceea ce fac, dar toată energia mea este în slujba celor de la Tîrgu Mureș în încercarea de a realiza o performanţă unică pentru acest oraş", a comentat Narcis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Mai 2015, 18:25
Postat de scandautor pe 15 Mai 2015, 18:20

Da' halatu', halatu', cât e halatu'?!...

ma apuci mult de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Mai 2015, 18:24
Postat de scandautor pe 15 Mai 2015, 18:20

Da' halatu', halatu', cât e halatu'?!...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  15 Mai 2015, 18:20
Postat de andyandrei2015 pe 15 Mai 2015, 17:16

daca rapid face 9 pct,cel putin 6 pct sunt facute cu blaturi,nu ai cum sa bati craiova,pandurii acasa maxim 2 egaluri si bati la cfr ! mai mult de 3 pct in mod normal nu ar avea cum sa castige rapidu ,ramane de vazut,dar sunt blaturi ve-ti vedea,meulens este slab ca fotbalist !

Da' halatu', halatu', cât e halatu'?!...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează