FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Riscă depunctarea din cauza unei datorii de 10.000 de euro » Haos la Petrolul: au banii, dar nu pot plăti!

Articol de - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 decembrie 2014 21:35

Ploieştenii ar putea rămîne fără două puncte din cauza unei datorii de 10.000 de euro către un hotel.

Conducătorii clubului prahovean au mari probleme cu legea, iar acum şi echipa este aproape de a fi taxată. "Lupii" sînt ameninţaţi cu tăierea a două puncte în clasamentul Ligii 1, din cauza unei datorii către un hotel! Ploieştenii n-au plătit de mai multă vreme 10.000 de euro pentru o cazare.

Suma datorată nu este una mare şi în mod normal ar fi doar o formalitate, însă oamenii cu drept de semnătură din conducerea Petrolului, în frunte cu finanţatorul Dan Capră, se află în arest, iar plata nu va putea fi făcută prea curînd.

Surse din fotbal susţin că una dintre variante ar fi găsirea unui om dispus să facă o donaţie egală cu datoriile clubului în contul hotelului pentru a nu se ajunge la depunctare.

3.000 de lei a fost amenda primită luni de Petrolul, pentru neplata unor datorii către Oţelul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mvradulescu
mvradulescu  •  04 Ianuarie 2015, 20:55

Ca să fim corecți, Petrolul arată bine ca formație sportivă, mai ales după ce a scăpat de balastul care a dorit să plece în India, iar acum speră să rupă gura italienilor ! Este păcat să iasă din lupta pentru primele locuri o formație care din punct de vedere sportiv este la un nivel corespunzător, însă are probleme de natură organizatorică sau de structură a acționariatului. Se pare că scurtcircuitul produs în urmă cu doi ani în Giuleşti, s-ar putea repeta în acest campionat la Ploiești ! Ar fi un nou pas pentru distrugerea competiției ...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Decembrie 2014, 11:39
Postat de robotzel pe 24 Decembrie 2014, 11:21

pai este o injuratura sa spui cuiva ca lucreaza la g s p

sunt si ei mici soparlite, pui si nepotei de varan. varanei :))

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Decembrie 2014, 11:37

e in arrest la domiciliu, a fost deja trimis in judecata. deci, dosarul este incheiat, nu mai poate inflfuenta ancheta. in consecinta, poate fi contactat, si poate da procura limitata, cuiva de la club, sa efectueze anumite plati, atata timp cat conturile clubului nu sunt blocate. nu clubul este anchetat, ci caprele si partenerii lor de mismasuri. caprele, din ce am inteles, sunt actionari principali, detinand impreuna cam 60% din actiunile clubului. unul dintre ceilalti actionari poate fi imputernicit, sau un manager din club, contabilul sef, etc. bombe fasaite marca gsp. capra n'a prea uns pe la intactu' varanic, pe la gsp. d'aia e gazeta asa de amabila cu petrolul. numai de bine

Vezi toate comentariile (13)
Comentează