FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢA

Riscă retrogradarea! FC Vaslui şi FC Braşov au probleme mari cu obţinerea licenţei

FC Vaslui şi FC Braşov s-ar putea întîlni sezonul viitorul în Liga a 2-a
FC Vaslui şi FC Braşov s-ar putea întîlni sezonul viitorul în Liga a 2-a

Articol de , - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 04:16

Două dintre echipele cu nume ale campionatului, FC Vaslui şi FC Braşov, ar putea să nu primească dreptul de a evolua în Liga 1 din sezonul viitor.

Motivul? Ambele cluburi au restanţe la jucători pe 2013, lucru care le-ar putea costa obţinerea licenţei!

Elevii lui Liviu Ciobotariu au refuzat ieri să se antreneze, după ce oficialii clubului nu le-au plătit salariile pe ultimele luni din 2013. Conducătorii le-au promis că îşi vor primi banii pînă la 31 martie, însă acest lucru nu s-a întîmplat, iar Antal şi compania au decis să intre în grevă!

Îi salvează Mateiu?
FC Braşov se află într-o situaţie similară. Jucătorii n-au mai primit nici un ban din noiembrie, iar săptămîna trecută conducătorii clubului le-au propus jucătorilor să le plătească o lună, iar banii pe decembrie să le fie plătiţi ulterior, însă fotbaliştii nu au acceptat înţelegerea. Aşadar, "stegarii" şi-au depus dosarul la Comisia de Licenţiere cu cele două luni din 2013 restante.

O variantă de salvare ar fi vînzarea unuia dintre cei mai buni jucători, mijlocaşul Alexandru Mateiu, 24 de ani. CS U Craiova l-a curtat pe jucător şi a propus 200.000 de euro în schimbul acestuia. Banii ar urma să fie plătiţi săptămîna viitoare, urmînd ca Mateiu să ajungă la Craiova din vară. Banii din transfer ar folosi la plata sumelor restante pe anul 2013.

Corona, prima fără licenţă
Braşovenii nu şi-au mai depus dosarul de licenţiere pentru Liga 1. "În ianuarie au fost mai multe modificări în conducerea clubului, iar pentru asta aveam nevoie de o hotărîre în instanţă, iar termenul a fost stabilit pe 8 aprilie. Am încercat să cerem o derogare, dar fără succes. Asta e, vom merge în liga a doua", a declarat preşedintele Ciprian Anghel pentru monitorulexpres.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
marianteus
marianteus  •  03 Aprilie 2014, 21:06
Postat de costy pe 03 Aprilie 2014, 12:57

POI ...SI DE UNDE DRACU CS.U CRAIOVA AU BANI.>>??!! Mai , in ce tara traim..??

de la Olgutza, cum de unde, adica de la fraierul de craiovean care isi plateste taxele si impozitele

costy
costy  •  03 Aprilie 2014, 12:57

POI ...SI DE UNDE DRACU CS.U CRAIOVA AU BANI.>>??!! Mai , in ce tara traim..??

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Aprilie 2014, 11:13

au mai fost si altii in posturi speculative. s-a rezolvat in final, cum necum, pana la urma. probabil se vor rezolva necazurile si in aceste 2 cazuri. in caz contrar chiar vor avea probleme. dar, pana atunci, vorbim vorbe. non multum, sed multam. ciao.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează