FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Risto Radunovic scapă de carantina din România! Când va începe pregătirea cu FCSB

Risto Radunovic scapă de carantina din România! Când va începe pregătirea cu colegii de la FCSB
Risto Radunovic scapă de carantina din România! Când va începe pregătirea cu colegii de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 18:31 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 18:44

Risto Radunovic (28 de ani), noul jucător al lui FCSB, nu va intra în carantină pentru 14 zile şi se va putea antrena cu noii săi colegi odată cu revenirea din Muntenegru.

Chiar dacă dacă a plecat în Muntenegru pentru a petrece Crăciunul cu familia, Radunovic va scăpa de carantina de 14 zile, Muntenegru fiind pe lista galbenă în momentul de faţă. Acesta va merge direct în Turcia, acolo unde elevii lui Toni Petrea vor efectua cantonamentul de iarnă în perioada 3-13 ianuarie.

Turcii nu impun carantina de 14 zile. Cu toate că și Turcia se regăsește printre țările de pe lista galbenă, jucătorii care merg în cantonament pot obține o aprobare și nu mai sunt nevoiți să stea izolați.

Risto Radunovic vine la FCSB cu un obiectiv clar

La finalul ultimei partide jucate pentru Astra, Risto Radunovic a oferit declarații despre transferul său la FCSB: „Pentru mine, Astra va avea tot timpul un loc special. Sunt bucuros însă că plec la o mare echipă şi îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi fac treaba cât mai bine. Trebuie să fiu profesionist, să dau 100%. Ambiţia mea este să fiu campion cu FCSB”.

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de dolari? Dezvăluire fabuloasă: „Am descărcat banii în curte, mi-era teamă să nu plouă și să-i ude” + Ce poreclă avea în Pipera

EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close