FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldinho îl atacă fără menajamente pe Miriuță: "Habar n-are de fotbal!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 15:11

Abia ajuns la Levski Sofia după ce Dinamo nu a mai contat pe el, atacantul Rivaldinho îl acuză pe antrenorul "câinilor", Vasile Miriuță.

Brazilianul de 22 de ani a spus că tehnicianul lui Dinamo nu i-a dat prea multe șanse și l-a acuzat că a vrut de la început să îl îndepărteze de la echipă.

"Nu a fost dificil să plec. Eu nu îmi doream să mai stau cu ei. Am rămas în Bucureşti ca să mă recuperez la o clinică particulară pentru că Dinamo nu are structura necesară pentru a face asta. Mi-am imaginat că o să se ajungă aici când am refuzat să mă transfer în Turcia. Recunosc că nici eu nu îmi mai doream să mai lucrez cu ei.

În plus, antrenorului nu îi plăceau jucătorii străini și de aceea nu am fost folosit  mai des. Nu îi plăcea de mine pentru că eu nu vorbesc română, germană sau franceză, așa cum o fac ceilalţi atacanţi de la Dinamo. Însă am ajuns să joc destule meciuri într-un final, chiar dacă am fost accidentat. Am făcut toate acestea pentru a-mi ajuta echipa.

Eu mereu am avut parte de puţină încredere la Dinamo, în special cu Miriuţă. Eu dădeam gol şi în următorul meci eram ţinut pe banca de rezerve. Asta demonstrează că el nu înţelege nimic din fotbal! Poţi să îmi spui un atacant de la Dinamo care are mai multe goluri decât mine în acest sezon? Nu există niciunul", a spus Rivaldinho pentru Fanatik.

Rivaldinho a venit la Dinamo în februarie 2017. În acest sezon a dat 4 goluri în 23 de meciuri jucate în toate competițiile. În total, are 6 goluri în 37 de meciuri pentru Dinamo.

500.000 €este cota lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.de 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
306640699727631
Nae Ionescu  •  31 Ianuarie 2018, 10:58

CA BRAZILIAN NE-AI OFERIT PREA PUTIN. NU POTI FI COMPETITIV DUPA ATITIA ANI DE ZILE. POTI DA GOL LOVINDU-TE MINGEA PUR SI SIMPLU. DAR MANIPULAREA CU OMISIUNEA DIN CEEA CE VORBESTI FACE SA NU AMINTEESTI CIT AI GAFAT. DAT LA POARTA IN ACEAISI SECUNDA DE DOUA SAU TREI ORI DIRECT IN PORTARI. NU POTI RIDICA PRETENTII CIND NICI DE ACOLO NU POTI DA GOL. TOT CE AI MARCAT NU AI MARCAT DE UNUL SINGUR. APOI AU FOST EXCEPTIILE DE LA REGULA. ITI DORESC SUCCES LA BULGARI DAR MI-E TEAMA CA NU VEI FACE NICI ACOLO MAI NIMIC. O SA PLECI SAU TE VOR DA AFARA DACA NU ITI SCHIMBI ATITUDINEA IN JOC. APOI VORBIND URIT DE CLUBUL CARE TI-A DAT O SANSA ESTE PE DEPARTE SEMN DE NEAM PROST. SPUNEAI CA TE LEAGA CLUBUL CA ESTI DINAMOVIST CA ... APOI CA... SI ACUM DAI CU PIETRE. SINT CONVINS CA SINT MULTE DE SPUS. DAR DIPLOMATIA TREBUIA SA FIE UN INGREDIENT IN PERSONALITATEA TA. CE AR FI ACUM SA INCEAPA SI CEI DE LA DINAMO SA O DEA PE DREPT DESPRE TINE? HAI SA LASAM LUCRURILE ASA!

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Ianuarie 2018, 10:56

Miriuta ma dezamageste. L-a dat pe Rivaldinho si apoi pe Nascimento. La CFR ii avea la un moment dat pe Cristian , Petrucci ,Tiago Lopez , Nascimento ,Nouvier ,Ruiz ,Bud. O trupa fatnastica .Rand pe rand au plecat toti.Mai putin Nouvier ,care nici el nu are viata buna la Cluj. Ce fotbal juca CFR pe acele vremuri.

coriolanus
coriolanus  •  31 Ianuarie 2018, 09:25
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 31 Ianuarie 2018, 09:09

noroc cu tatal lui caci altfel nu auzea nimeni de el ca fotbalist .

Adevarat.. Cine se uita la locul 7 in mizeria din liga 1?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează