FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldo, mesaj emoționant după întoarcerea în Brazilia: "Fiul meu construiește o poveste frumoasă" » Ce le-a transmis dinamoviștilor

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 17:31

Ajuns înapoi în țara natală după experiența de la București, Rivaldo a ținut să transmită un nou mesaj fiului său, dar și celor din cadrul echipei Dinamo. 

"Am ajuns acasă, alături de familie. Profit de ocazie pentru a le mulțumi din nou tuturor celor care fac parte din clubul Dinamo, pentru afecțiunea pe care mi-au arătat-o în cele două zile pe care le-am petrecut acolo.

Sunt foarte fericit pentru că am apucat să-mi văd băiatul. Rivaldinho construiește o poveste frumoasă în această țară. Îți mulțumesc, fiule, pentru marea emoție pe care mi-ai provocat-o. Sunt foarte mândru de tine. Continuă să mergi pe acest drum, să muncești în continuare, astfel încât să ajungi departe",a scris legendarul Rivaldo pe Instagram. 

Rivaldo a fost prezent joi în premieră la București, asistând la partida din Europa League dintre Dinamo și Athletic Bilbao, 1-1, în care golul dinamoviștilor a venit chiar după "bijuteria" fiului său. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iulie 2017, 20:54
Postat de vasy86le pe 30 Iulie 2017, 19:42

Daca il baga din primul minut, poate nu reusea sa marcheze acel gol superb. Rivaldinho a fost Asul din maneca lui Contra.

S-ar putea sa ai dreptate!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iulie 2017, 20:53
Postat de gametable08 pe 30 Iulie 2017, 20:19

Vai de gandirea ta,pai ce ai spus tu este exact unul dintre principalele motive pt care nu mai avem fotbal.asa joaca si Mititelu la Craiova si multi altii pt ca s au nascut in familii de fotbalisti dar multi sunt antitalente ca RIVALDINHO asta,a dat un gol din bulan ca jucator este f slab extraordinar de slab.el a fost adus pentru imagine nu pentru talent ca talent n are doar ca munceste si cateodata ii mai iese.dar nu e atacant asta,n are nimic din tatal sau.in Romania sunt multi copii talentati care nu au loc din cauza acestor copii care vin din famili cu fotbalisti celebri.eu am jucat fotbal si jumatate din echipa titulara era alcatuita din asa zisii copii de fotbalisti si altii talentati erau rezerve.FOarte bine a procedat Contra tot respectul meu pt ca are coloana vertebrala si a spus ca nu l intereseaza cine e tac su,asa se procedeaza sa joace cine este mai bun.a fost inspirat Contra l a bagat in momentul potrivit,RIVALDINHO in doi 3 ani o sa renunte la fotbal sau o sa se bata in mediocritate este prea slab ,parerea mea,norocul nu tine la nesfarsit,tehnica n are deloc.sper ca antrenorii din RO SA L URMEZE pe Contra si sa bage ca titulari pe cei care merita nu pe cei cu nu stiu ce parinti fotbalisti sau cu influenta.

Ceilalti sunt mai buni? Rivaldinho a marcat .Pana una alta.Iar dupa meci povestesc cum ca Rivaldo va face investitii ,etc.

pantokrator
pantokrator  •  30 Iulie 2017, 20:33

Totusi, ce gol fabulos a marcat Rivadinho !! Incredibila executie!! Bravo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează